Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2006
Мислења
40
Поени од реакции
2
Arsenal100% ke bide prv vo liga na sampioni. Od sega da znaete posle vo finaleto da ne placete :<

arsenal definitivno ke bidat sampioni

доколку го минат вилјареал:bip:

CopyOfDeath напиша:
доколку го минат вилјареал:bip:

cim gi minaa real i juve togas villareal nema da pretstavuva nikakov problem :bip::bip:

Marlboro-light напиша:
Koj e toj Arsenal ?
Unpredictable се тие, играт ко дрогирани коњови:icon_lol:

Најдобра игра би била Арсенал - Барса во финале, зар не сум у право?:icon_lol::icon_lol:

Wolf Pack напиша:
Најдобра игра би била Арсенал - Барса во финале, зар не сум у право?:icon_lol::icon_lol:

за жал грешиш. местото во финалето е резервирано за милан и за една од двете други арсенал и виљареал, за барса нема место. :icon_lol: :icon_lol:

Wolf Pack напиша:
Unpredictable се тие, играт ко дрогирани коњови:icon_lol:

hehhe kako navijac na Barca samo nesto ke dodadam ...

Barcelona is the best - fuck all the rest :)

Немојте многу со додавања и пасови, побогу, не сме на фудбалски терен тука.

Ја на пример ќе додадам дека Милан е шампион оваа година.

За Арсенал, можам да кажам дека Венгер е добар стратег и сигурно ќе го поминат Виљареал, но сепак, Милан си е Милан.
Инаку, во последните 10 години ова е прв или втор пат Арсенал да стигне до полу финале на Лига на Шампиони. Или грешам?:)

Абе Арсенал се шапшали само Анри вреди нешто и ми е жал за него шо скапува таму

StormAngel напиша:

За Арсенал, можам да кажам дека Венгер е добар стратег и сигурно ќе го поминат Виљареал, но сепак, Милан си е Милан.
Инаку, во последните 10 години ова е прв или втор пат Арсенал да стигне до полу финале на Лига на Шампиони. Или грешам?:)

Arsenal prv pat mu e da pomine od grupa ...ili mozebi jas gresam :)?

Barcelona is the best -fuck all the rest :)

StormAngel напиша:

ова е прв пат во историјата на арсенал тие да играат во полуфиналето на лигата на шампиони, оти досега најголемиот дострел на арсенал му беше четвртфиналето во лигата на шампионите.

High_Voltage напиша:
Абе Арсенал се шапшали само Анри вреди нешто и ми е жал за него шо скапува таму
Така велеа и за Michael Owen и за Patrick Viera, ама победата и прстенот е поважен него паричниот бонус?!?:icon_lol::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom