Фото натпревар #309 - Golden Hour

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 септември 2013
Мислења
937
Поени од реакции
2.106
Пред изгрејсонце или по зајдисонце, кога сонцето е доволно ниско за да направи еден преубав микс од бои на небото, во кој се надевам сите уживаме :)
IMG_4033_Original.jpg

Последно уредено:
qZOIaKs.jpg

Прекрасни слики, али многу луѓе ја утнаа темата. Не требаше зајдисонце, туку моментот после зајдисонцето. Ако сум грешка нема ме поправи бобица.

Прекрасни слики, али многу луѓе ја утнаа темата. Не требаше зајдисонце, туку моментот после зајдисонцето. Ако сум грешка нема ме поправи бобица.
Овој период е мислам одма пред зајдисонцето и одма по изгрејсонцето :)

Нека забрише модераторот, па да стаиме нови фотографии, да одговараат на тема...
Или, да се внесе нов амандман во законот

True dat. Ајде нека види модераторот па ако треба нови слики :/

What is the golden hour meaning?

/ˈɡəʊl.dən ˌaʊər/ the period of the day just before the sun sets or after it rises, when the light is redder and softer than usual so that photographs taken in it have a pleasing quality : The golden hour is when photographers often do their best work.
Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom