Фото натпревар #308 - Крајбрежје - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Skorp
  • Време на започнување Време на започнување

.

• Skorp

Гласови: 7 41,2%
  • Gjoko

Гласови: 2 11,8%
  • Paralelni svetovi

Гласови: 1 5,9%
  • Ireal

Гласови: 0 0,0%
  • STEALTH

Гласови: 1 5,9%
  • SuBZerO

Гласови: 3 17,6%
  • СкСвр

• bijons

• Беркут

Гласови: 5 29,4%
  • JagodicaBobica

Гласови: 5 29,4%

• Вкупно гласачи
    17
  • Гласањето е завршено на .

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.217
Поени од реакции
2.360
Локација
Мачо Гранде
Се гласа за две фотографии.
@Skorp
img_4586-jpeg.378067

@gjoko-mkd
20210705_125206-jpg.378074

@paralelni svetovi
20210819_201737-jpg.378084

@Ireal
20210627_113724-1-jpg.378091

@STEALTH
nfxk6Gw.jpg

@SuBZerO
20220114_095418-jpg.378113

@СкСвр
dsc02243-jpg.378114

@bijons
img_9435-jpg.378157

@Беркут
ig-331134717-jpg.378162

@JagodicaBobica
img_2882_original-jpeg.378189
[ISPOILER][/ISPOILER]

@коцка Можеш рокот да го тргеш од гласањето? Кога сум ја правел темата некако сум стаил рок на гласање.

@коцка Можеш рокот да го тргеш од гласањето? Кога сум ја правел темата некако сум стаил рок на гласање.
Јас го ставив рокот :) де надевам не сум утнала нешто, до среда е гласањето

п.с. Сум утнала еден ден

... ако тој што ја отворил темата има највише гласови пак може да си отвори нова тема поштено си победи нема тука збор, ама ферски е да ја препушти изборот на нова тема на вториот пласиран, ако како втор има двајца со исти поени, добива предност тој што прв се јавил со фотка т.е. беркут, ама пошто беркут отворил претходно тема и дополнително е мушко, по бонтон ќе го препушти местото на јагодица бобица,
така да би требало да биде, јагодица да отвори нова тема, е сега вие не знам, како сакате!

... ако тој што ја отворил темата има највише гласови пак може да си отвори нова тема поштено си победи нема тука збор, ама ферски е да ја препушти изборот на нова тема на вториот пласиран, ако како втор има двајца со исти поени, добива предност тој што прв се јавил со фотка т.е. беркут, ама пошто беркут отворил претходно тема и дополнително е мушко, по бонтон ќе го препушти местото на јагодица бобица,
така да би требало да биде, јагодица да отвори нова тема, е сега вие не знам, како сакате!

И да сакав немаше да одговорам подобро :)

Ау човече евросонг :)
Мислам дека неам отворено тема. А ако имам гарант сум јадел некои печурки :) Небитно :) Се согласувам иако е одлучено пошо че се мислев шо како :)
И да сакав немаше да одговорам подобро :)
Речи су сувишне :)

Последно уредено:
Ау човече евросонг :)
Мислам дека неам отворено тема. А ако имам гарант сум јадел некои печурки :) Небитно :) Се согласувам иако е одлучено пошо че се мислев шо како :)

Речи су сувишне :)
ќе гласам за тебе дур не побеидш и отвориш тема :P

• Љубов
Reactions: 048

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom