Воена опрема

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Едно од моите хобиња е собирање воена опрема,имам од 1ва светска војна па навамо.Ако има некој што сака да исфрли униформа,медаљ,чизми или било што од дедо му од WWII или било каква воена опрема нека каже радо би ги земал!:wink:
И дали има некој што го дели истото хоби со мене?

Kade skladiras tolku mnogu raboti ? Neli ti zafakjaat prostor, i ja edno vreme sobirav ama se otkazav bas radi tie pricini. Ziveam vo stan i toa e.

68350797uy8.jpg

samo se falam, ne ja davam

нешто слично собирам и јас... војнички амблеми,блузи,беретки...ако има некој нешто нека пише, може трампа да прајме...

ја порано собирав само амблеми за на униформа имам од мосад, фби, циа, кгб, интерпол, деа и нешто цајкански и војнички амблеми од државиве по светов 3-4 униформи и 5-6 капи порано вриев со такви имав преку 400 пола шитнав пола се менував онака со деца ко со сликички иам иам иам неам нема хехе пола поклонив и окулу 50 задржав за спомен од детство :D

ја порано собирав само амблеми за на униформа имам од мосад, фби, циа, кгб, интерпол, деа и нешто цајкански и војнички амблеми од државиве по светов 3-4 униформи и 5-6 капи порано вриев со такви имав преку 400 пола шитнав пола се менував онака со деца ко со сликички иам иам иам неам нема хехе пола поклонив и окулу 50 задржав за спомен од детство :D

оооо...колекционериште...еххехе....па дај слика нешо ова она...ја само Македонски собирам...

оооо...колекционериште...еххехе....па дај слика нешо ова она...ја само Македонски собирам...

хехе ај деновиве ке ги наредам и ке ги сликнам ке закачам слика пола се урамени пола онака у фиока :)

ок...ако имаш Македонски може и бизнис нешо да прајме:vozbud:

хехе да видам во подрум ако ми е останато нешто дупликат од македонскиве мислам дека имам онакви гумени од арм и мвр така ке ти ги дадам пошо израснав со нив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom