Вистел - ТВ Канал

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.226
Поени од реакции
591
Искажете си ги мислењата, искрено јас само едно ќе кажам, ќе одам на тој оператор каде што оваа телевизија нема да се емитува па макар и пенали да плаќам.

Искажете си ги мислењата, искрено јас само едно ќе кажам, ќе одам на тој оператор каде што оваа телевизија нема да се емитува па макар и пенали да плаќам.

Имаш ваљда далечинско за телевизорот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ова ќе е локална телевизија за подрачјето на Скопје и околина на Скопје.

Јас немам ништо против свештено лице да има бизнис со телевизија. Секако да е се по закони како што треба и пристојна програма да емитува.

Крај краева и да не ти се допаѓа телевизијата барем сега повеќето оператори се со опција да го тргнеш од листата каналот и нема да го гледаш.

Владиката ме нервира со однесувањето, гледајте го во Топ Тема, го прашува кој ќе биде уредник, тоа вас не ве интересира, кој ќе ја финансира телевизијата, тоа вас не ве интересира. Батка телевизија отвораш а не фризерски салон. А и ова за родовата и половата еднаквост што му се урнаа сите, гарантирам дека телевизијата ќе пропадне или ќе си биде како сегашна Наша ТВ да не речам нискобуџетна шо вика Зоки Фаци :pos:
Автоматски споено мислење:

Кога разбрав дека ке е локална ми олесна, поштено.:vozbud:

Последно уредено:
Владиката ме нервира со однесувањето, гледајте го во Топ Тема, го прашува кој ќе биде уредник, тоа вас не ве интересира, кој ќе ја финансира телевизијата, тоа вас не ве интересира. Батка телевизија отвораш а не фризерски салон. А и ова за родовата и половата еднаквост што му се урнаа сите, гарантирам дека телевизијата ќе пропадне или ќе си биде како сегашна Наша ТВ да не речам нискобуџетна шо вика Зоки Фаци :pos:

Немој бе другар да ја гледаш, гледај си ги Зоки Фаци и Сергеј.

... А и ова за родовата и половата еднаквост што му се урнаа сите, гарантирам дека телевизијата ќе пропадне или ќе си биде како сегашна Наша ТВ да не речам нискобуџетна шо вика Зоки Фаци :pos:

За тоа дека ќе пропадне поради двобојот со геникологињите, грешка си. Напротив, баш поради тоа ќе се дигне гледаноста. Транџибити и феминизмот пошироката јавност во Македонија ги гледа како октроирана пропаганда па секој кој се дрзне да каже нешто против нив добива на гледаност.

За тоа дека ќе пропадне поради двобојот со геникологињите, грешка си. Напротив, баш поради тоа ќе се дигне гледаноста. Транџибити и феминизмот пошироката јавност во Македонија ги гледа како октроирана пропаганда па секој кој се дрзне да каже нешто против нив добива на гледаност.
Па добро, грешка сум најверојатно ама што ќе се емитува на телевизијата, стандард македонска телевизија, само турски серии да даваат и толку пиши пропало.

Најверојатно ќе биде нешто како ТВ Корени во Србија или ТВ Храм.

televizijata ke ja finansira dijasporata. programata ke bide zabavna i obrazovna so toa sto ke fati malku vreme za da se razvie spostvena produkcija. za brzo vreme ke bide i nacionalna, lokalna e polesno za pocetok.

Na koj TV operatori ke ja imaa ovaa Televizija ? Pisuva deka so rabota ( emituvanje ) ke pocne od 1-vi Maj 2023

televizijata ke ja finansira dijasporata. programata ke bide zabavna i obrazovna so toa sto ke fati malku vreme za da se razvie spostvena produkcija. za brzo vreme ke bide i nacionalna, lokalna e polesno za pocetok.
Па нели нашите беа скарани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom