Зошто секогаш е така?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
B

black angel

Гостин
zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?ovie sto se na moja vozrast uste od 1 sostanok epten nezreli se,a pak so postar ke ceka nekoe vreme pa ke mu stemni i ke te natera!ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja

Не сум побарал ни од 1 состанок ни од 3 ни од 5, за да имам секс со некоја девојка треба доста добро да ја познавам јас неа и таа мене. :) а тоа со постар и помлад се е до психата на тие луѓе, Кој е спремен да те чека ке те чека, ке те сака и ке те спреми за таа фамозна невиност, а се друго е маска и ради реда да легнеме да имаме секс. толку

zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?ovie sto se na moja vozrast uste od 1 sostanok epten nezreli se,a pak so postar ke ceka nekoe vreme pa ke mu stemni i ke te natera!ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja
Не е секогаш така. Ретки се, но ги има, машките кои ако се грижат вистински за девојката/жената, тогаш почекаат додека девојката е спремна.:smir: Проблемот е што, ти, за жал, не си налетала на таков досега.

Не сум побарал ни од 1 состанок ни од 3 ни од 5, за да имам секс со некоја девојка треба доста добро да ја познавам јас неа и таа мене.
За малку ќе не расплачеше. Ај биди искрен сега и признај дека од старт би и се качил. :pos2:
Блек Ејнџел, уште си мала па ти бараат од трет состанок, кога ќе пораснеш ќе ти бараат од прв.

За малку ќе не расплачеше. Ај биди искрен сега и признај дека од старт би и се качил. :pos2:
Блек Ејнџел, уште си мала па ти бараат од трет состанок, кога ќе пораснеш ќе ти бараат од прв.

Искрен сум не се качувам под 18 ете :) искреност, а кога ке дозволиш да те почасти некое машко , тогаш и од прв ке ти бара тука 1000% се слагам со мистик :):pos2:

Не е секогаш така. Ретки се, но ги има, машките кои ако се грижат вистински за девојката/жената, тогаш почекаат додека девојката е спремна.:smir: Проблемот е што, ти, за жал, не си налетала на таков досега.

ne vikas deka ne postojat?tie ti se istreben vid

зошто машките секогаш од нас ( MENE ) очекуваат секс од 3 состанок ?
овие што се на моја возраст ( овие мојве генерации ) сакаат да ме лупнат од 1 пат - ептен незрели ( кажува дека не и е по мерак ), А пак со постар ке те чека некое време па ке му се стемни ( пробав со постар ме чекаше некое време , ме частеше ме натера ) ко да не сфакаат дека невиноста е нешто посебно за девојката ( и на ПОСЕБЕН начин ја изгубив невниоста ). ваши мислења

Со срека нека ти е девојко :pos2:

ne vikas deka ne postojat?
Колку-толку, го разбирам твојот став, можеби поради тоа што си била разочарана, али цврсто стојам на тоа дека постојат таквите машки. Можеби некогаш ќе налеташ на некој, и ќе се увериш.

зошто машките секогаш од нас ( MENE ) очекуваат секс од 3 состанок ?
овие што се на моја возраст ( овие мојве генерации ) сакаат да ме лупнат од 1 пат - ептен незрели ( кажува дека не и е по мерак ), А пак со постар ке те чека некое време па ке му се стемни ( пробав со постар ме чекаше некое време , ме частеше ме натера ) ко да не сфакаат дека невиноста е нешто посебно за девојката ( и на ПОСЕБЕН начин ја изгубив невниоста ). ваши мислења

Со срека нека ти е девојко :pos2:

za tvoja informacija iam 17 god i SUM NEVINA samo sakav da kazam kakvi se denesnite generacii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom