Регистарски таблички

• Креатор на темата Креатор на темата Dare1911
  • Време на започнување Време на започнување
имаше вест вчера дека се разгледувало да се уведат лепенки место менување таблици, така да не брзајте.

Додека се договорат овие за лепенките, некој ќе си купи нови таблици. Изгледа сфатија дека немаат доволно таблици за новите возила, и да успеат да ги заменат старите трицифрени и четирицифрени.

А шо бидна со оние со 3 цифри.. И тие треба да се менуваат? Нема лепенки?
На 31ви сеа ми е регистрацијата, затоа прашувам.

Нема тука инфо за табличките со 3 бројки.

Нема тука инфо за табличките со 3 бројки.
Најверојатно и тие нешто постарите таблици со 3 цифри ќе одат со лепенка NMK, исто како и оние нешто поновите со 4 цифри што се... Никој не спомна промена на таблиците, туку само лепенки, мада кој ги знае, се е можно, може да побараат и целосна промена на таблиците, особено оние постарите троцифрените да се заменат со четирицифрени, плус и лепенката NMK секако !

А шо бидна со оние со 3 цифри.. И тие треба да се менуваат? Нема лепенки?
На 31ви сеа ми е регистрацијата, затоа прашувам.
Не треба да се менуваат,ќе се ставаат налепници на тие таблици со 4 бројки сто немаат NMK што се само со МК,не си изложен на дополнителен трошок терај си со три бројки.

Најверојатно и тие нешто постарите таблици со 3 цифри ќе одат со лепенка NMK, исто како и оние нешто поновите со 4 цифри што се... Никој не спомна промена на таблиците, туку само лепенки, мада кој ги знае, се е можно, може да побараат и целосна промена на таблиците, особено оние постарите троцифрените да се заменат со четирицифрени, плус и лепенката NMK секако !
Не треба да се менуваат,ќе се ставаат налепници на тие таблици со 4 бројки сто немаат NMK што се само со МК,не си изложен на дополнителен трошок терај си со три бројки.
Благодариме.
Табличките ми се VE-XXX-NT затоа прашувам дали треба. Од Неготино сум а табличките сеуште под Велес.

sakam da registriram novo kupena kola od salon da bide so registarski tabli jas kako sto sakam.. primer SK 8888 ON ili dokolku ima so ime OLIVER. Nekoj so iskustva da pise i kolku pari toa bi me cinelo? I dali ima nekade online da proveram?

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom