Kajgana F1 Fantasy - 2023

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.641
Поени од реакции
29.641
Локација
Скопје
Очигледно има заинтересираност за Фантази како и последниве 2-3 години. Отварам посебна тема каде што се надевам ќе дискутираме малку и околу тимовите, очекувањата, зошто Х возач и тим и слично.
Можете да се приклучите на следниов линк. Дозволено е 1 тим по натпреварувач. Буџетот е ист, а правилата се малку изменети. Бујрум кој е заинтересиран.

@Zlatikevichius @nE0n1nja @JB00F @Ron Burgundy @VardarVoSrceto @The Accountant @Black Knight @Syn @Spiegel @JagodicaBobica @bobianakonda @Adidya..Fanox on Faja :D @AceCaleb @Morbio Inferiore @Mojso

Ако ја има некој Ф1 22 за на PC/PS/XBOX можеме и таму лига да направиме да се зезаме, има кросплеј таман

6 Chips ова им е ново и различно сега, по 1 само еднаш може да се искористи. Лани беше 2 пати мега само (1 во прва и уште 1 во втора половина).

И башка турбо драјвер сега им е ДРС Буст, нема ограничување цена.

2 конструктори наместо 1.

Се на се генерално тоа се примените поголеми.

6 Chips ова им е ново и различно сега, по 1 само еднаш може да се искористи. Лани беше 2 пати мега само (1 во прва и уште 1 во втора половина).

И башка турбо драјвер сега им е ДРС Буст, нема ограничување цена.

2 конструктори наместо 1.

Се на се генерално тоа се примените поголеми.
Супер се промениве освен 2 конструктори. Не ја разбирам потребата искрено. Океј наместо од 1 тим да зимаш поени ќе зимаш од 2, ама тоа мора да се 2 просечни или 1 јак со еден утепан, на сметка на тоа да земеш послаби возачи. Ги земав јас Ферари и Астон Мартин, ќе видиме дали е правилна одлуката :D

Супер се промениве освен 2 конструктори. Не ја разбирам потребата искрено. Океј наместо од 1 тим да зимаш поени ќе зимаш од 2, ама тоа мора да се 2 просечни или 1 јак со еден утепан, на сметка на тоа да земеш послаби возачи. Ги земав јас Ферари и Астон Мартин, ќе видиме дали е правилна одлуката :D
Мислам дека голем дел од нас отидоа со Ферари АМ постава

Јас ставив 5 возачи од 5 различни тима и плус едниот конструктор е конструктор од кој немам ставено возач. Баш експериментално годинава, па ќе видиме. Се надевам само ќе пингате во темава, зашто по втората трка секоја година заборавам на чудово.

Нема ли некој бот да се стави со потсетник секој петок?
Ова е всушност добра идеја. Може да си направам event во календар на телефон, и ќе ми ѕвони аларм. (y) Thanks

Ова гомцево Строл ме нервира иначе ќе го земев Астон како главен конструктор, Ферариво пата-пата на тренинзи делува :cautious:

Леклер го мењам за Макс следна. Со ова глупостиве уште не почнати само може да не ебе.

Глуп што на почетокот не го ставив, терам некој инат сам на себе.

Леклер и Окон што ми направија свака част.

Од 2 после квалификација, сеа последен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom