Што пиете во моментов ? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто гнев бе докторке @Aceso ?
Ти барем како медицинско лице треба прва да бидеш што ќе препорачуваш чај пред кафе.
Чајот конкретно црниот, покрај кофеин има и некој други стимуланси кои кафето не ги содржи, мене бар ми прави поголем ќеиф црниот чај од кафето, а ги пијам и двете.

Препорачувам јас на сите чај, но лично не го преферирам истиот. :D
Okej но мислам дека нема потреба да си ми гневна затоа што јас преферирам чај и имам различно мислење од тебе. :icon_mrgr:

Okej но мислам дека нема потреба да си ми гневна затоа што јас преферирам чај и имам различно мислење од тебе. :icon_mrgr:
Можда ти е гневна зшто сака да те викне на кафе а ти преферираш чај.
Бш добар пар би биле, она докторка а ти нездраф. : D

Пиес. Абе какф чај, кафе си е кафе.
Чај е за панк штребери што дремеф у ориент кафиќи сс буда бар музику, седиф на шарени хинду јастучиња и просторија мирише на темјан.

Ај ќе наместам на Cammomile Fm следен пат кога ќе прочитам дека чајот е поубав од кафето (иако научно е тоа поткрепено и тука дефинитивно губам) и нема да превртувам очи ветувам :D

Ќе се потрудам да ја потиснам еспресо верзијата од себе во себе хахах

Ај ќе наместам на Cammomile Fm следен пат кога ќе прочитам дека чајот е поубав од кафето (иако научно е тоа поткрепено и тука дефинитивно губам) и нема да превртувам очи ветувам :D

Ќе се потрудам да ја потиснам еспресо верзијата од себе во себе хахах
Ја воглавно пијам чај од сабајле, после будење. Никакво радио не слушам туку уживам во тишината на тераса.
Тишината на тераса се состои од камиони на ѓубреџии, сирени, вресоци од мачки и хистерично урлање на комшиите од горе додека ги спремаат децата за школо, градинка.
Бесценето утро на Балканот.

Ја воглавно пијам чај од сабајле, после будење. Никакво радио не слушам туку уживам во тишината на тераса.
Тишината на тераса се состои од камиони на ѓубреџии, сирени, вресоци од мачки и хистерично урлање на комшиите од горе додека ги спремаат децата за школо, градинка.
Бесценето утро на Балканот.
Што повеќе да посака човек пред 8 сабајле? :ljubove:

Истата прича е и кај мене, само без чај, туку со кафе и пасивна агресија кон животот.

Можда ти е гневна зшто сака да те викне на кафе а ти преферираш чај.
Бш добар пар би биле, она докторка а ти нездраф. : D

Пиес. Абе какф чај, кафе си е кафе.
Чај е за панк штребери што дремеф у ориент кафиќи сс буда бар музику, седиф на шарени хинду јастучиња и просторија мирише на темјан.
Ако сакав да го викнам на кафе, би пиела и чај за него. :D

Што повеќе да посака човек пред 8 сабајле? :ljubove:

Истата прича е и кај мене, само без чај, туку со кафе и пасивна агресија кон животот.

Ако сакав да го викнам на кафе, би пиела и чај за него. :D
Епа цепајте на чај, за њега црн чај а за тебе лактамикс зшто ке ви треба и млеко за црн чај.
: D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom