Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
од фирмата на родителот, декларација за прием на плата и за месец јуни дека примил плата

од ујп сами си зимаат
Мора и од двата родитела или може само од еден родител декларација за прием на плата и потврда за плата од Јуни ?

Мора од двајцата
Ок благодарам, имам уште едно прашање, на документот кој го извади едниот родител има дадено податоци за "нето плата за работното место" и просечна исплатена плата за Јуни и Јули нема никаде само за Јуни. Дали да ја пишам таа нето "плата за работно место" да не ми прават проблем за ова? просечната за Јули и Јуни е малку помала од нето платата, значи нето платата не е иста за сите месеци.

Ок благодарам, имам уште едно прашање, на документот кој го извади едниот родител има дадено податоци за "нето плата за работното место" и просечна исплатена плата за Јуни и Јули нема никаде само за Јуни. Дали да ја пишам таа нето "плата за работно место" да не ми прават проблем за ова? просечната за Јули и Јуни е малку помала од нето платата, значи нето платата не е иста за сите месеци.
Незнам искрено да ти кажам, не ли може само за Јуни месец да се извади потврда?

Некој примен во Гоце а сака да седи во Стив 3та зграда?

Дали има некој искуство со студентскиот дом пелагонија и какви се условите

Zdr znae nekoj kako se izdavaat sobi vo studentski?
Автоматски споено мислење:

Ili zamena vo stiv novi baraki da ne saka?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom