Фото натпревар #289 - Alphabet Photography

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
Темата е супер креативна!!!! Побарајте букви и зборови околу вас! ќе се изненадите колку ги има, а не ги приметуваме :)

Продолжуваме на тема светлина и правилата за оваа недела се да знаете што осветлување сте употребиле: фронтално, странично или позадинско осветлување. Мислам дека не треба многу објаснување кое какви светло е па одиме со мини пример

Screenshot 2022-11-23 at 12.48.20.png
фронтално, странично, позадинско

по барање на @Vespertine задржете се на текстурата и амбиентот

Screenshot 2022-11-23 at 12.51.57.png.
Screenshot 2022-11-23 at 12.57.28.png

Screenshot 2022-11-23 at 12.52.06.png

ИМАМЕ ПРОМЕНИ ВО ПРИЈАВУВАЊЕТО И ГЛАСАЊЕТО!!!!
- Пријавување од среда до недела, со надеж дека ќе нема закаснати пријавени
- Гласање понеделник и вторник

Последно уредено:
Толку многу липам и ме повредивте, како не ви е срам!
ај дека не можете да ставите сто коментарибез ниедна фотка

Толку многу липам и ме повредивте, како не ви е срам!
ај дека не можете да ставите сто коментарибез ниедна фотка
Повели сонце. :smirce:

Буквата О како округла пита со месо.
20221109_122912.jpg

Искрено...ја барав сликата низ фолдери од една плажа, каде имаше туш во форма на буквата ,,Г,,...но не ја најдов таа слика

Дали знаеш бар какво осветлување е ова кога веќе не сакаш да си креативен? :)
Ova ako ne e kreativnost, neznam sto e tuku nejse neznam kolku se razbiras od tehnika no tuka so osvetluvanjeto malce zafrknato e. Ajde ke recam kombinirano, stranicno( tavansko vo slucajot ) i pozadinsko od televizorot posto toj koristi soopstveno pozadinsko osvetluvanje ( back lighting vaka postrucno ).
P.s kako na predavanje da sum i profesorkata me ispitva za 6, da me pusti, takvo e cuvstvoto :D .
Drugo so te interesira, so marka televizorot e ?

Ova ako ne e kreativnost, neznam sto e tuku nejse neznam kolku se razbiras od tehnika no tuka so osvetluvanjeto malce zafrknato e. Ajde ke recam kombinirano, stranicno( tavansko vo slucajot ) i pozadinsko od televizorot posto toj koristi soopstveno pozadinsko osvetluvanje ( back lighting vaka postrucno ).
P.s kako na predavanje da sum i profesorkata me ispitva za 6, da me pusti, takvo e cuvstvoto :D .
Drugo so te interesira, so marka televizorot e ?
Може само сака да те преслуша ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom