Апсорбер на влага за купатило - препорака

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.843
Поени од реакции
1.636
Сакам да земам aпсорбер на влага за купатило од околу 3 M2

Доколку некој има искуство да даде препорака би бил благодарен. Нормално, производот да е достапен во МКД, или барем да има можност да го порачам онлајн.

Благодарам однапред!

Доколку некој има искуство да даде препорака би бил благодарен. Нормално, производот да е достапен во МКД, или барем да има можност да го порачам онлајн.

Благодарам однапред!
Zosto, sto e problemot sto tolku ocajno ti treba absorber na vlaga?

Благодарам однапред!
А да си отвориш прозор после туширање не бидува?

Можеш да избушиш дупка у ѕидот и да ставиш вентилаторче да ја вади парата.

Колку е ефикасно чудово и колку траат тоа прстените или како и да се викаат?
Прилично ефикасно. Ако имаш поголема количина на влага се трошат за две-три недели. Ако не е многу влажно траат месец-два без проблем.

Прилично ефикасно. Ако имаш поголема количина на влага се трошат за две-три недели. Ако не е многу влажно траат месец-два без проблем.
Го нарачав, па да видиме :)

Колку е ефикасно чудово и колку траат тоа прстените или како и да се викаат?
Ми стои во соба во ќоше каде влагата најмногу се собира некако тоа ќоше е како диско за влага и прстенот трае одприлика 2 месеци и поприлично добро ја апсорбире влагата.

Ми стои во соба во ќоше каде влагата најмногу се собира некако тоа ќоше е како диско за влага и прстенот трае одприлика 2 месеци и поприлично добро ја апсорбире влагата.
Вакво?
20220920_140910.jpg

Благодарам однапред!
Оди ки Лифо сигурно има.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom