Гаражи, паркинг место во Скопје совети за купување.

• Креатор на темата Креатор на темата shura
  • Време на започнување Време на започнување
...подобро проверите искуства со звучна изолација на такви товарни лифтови де шкрипење, удирање, кочење после полноќ и во ниедно време на секое возило иди ми дојди горе доле на таква тежина, богами ортоми нерви треба да се има.

...крцццццц се дига лимена врата, брммм влегува возилото, трасссс се позиционира, крцццццц се затвора лимената врата, крррррррр се спушта надоле, баааам пристигнува на нивото, брммммм излегува возилото да се паркира, сето тоа х 5 возила што ќе се симнат после полноќ, цела ноќ нема здраво спиење, па мислам било каква изолација да се има тоа ѕидот вибрира,

jasno ti e deka ova sto si postirala e komercijalno resenie za shoping centar ili firma i toa u eden od najprometnite biznis delovi na bangkok.

eve kako izgleda toa u rezidenten objekt. tivko e i dobro. edini problem e sto ne e bas eftin sistem plus ako se rasipi ovde si e toa regulirano kako i sto vo mkd garant krv ke padne za koj da go popravi.

jasno ti e deka ova sto si postirala e komercijalno resenie za shoping centar ili firma i toa u eden od najprometnite biznis delovi na bangkok.

eve kako izgleda toa u rezidenten objekt. tivko e i dobro. edini problem e sto ne e bas eftin sistem plus ako se rasipi ovde si e toa regulirano kako i sto vo mkd garant krv ke padne za koj da go popravi.

...па нема некој снимено на јутјуб од нашите новоградби за да го доловам звукот, поточно бучавата од такви транспортни лифтови, чист промашај е таков стан барем мене ми смета, некој пак уживаат во такви звуци во ниедно време, ги успивало!:vrtioci:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom