Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Има се сега ливадарки, ливадари, ристијани, исламисти, фашисти, бизнисмени, гејови, инцели, моторџии, фолкери, компјутерџии, инфлиенсери, штабовци, билдери итн

FB_IMG_1752427726430.jpg
Ливадарка у најави? :rolleyes:

Абе какфо кафе какфи дејтови или романсе, ливадарке су воодушевени само од влакна и чистење гомциња.

Нели ви кажува дека у зграду имасмо ливадарку, цела маалска глутница ву беше на располагање.Али чудно одаде се за еднога фаца дигитрон ученик на генерацију, имаф ск и дете, годинка и нешто више, да ву е живо и здраво.Али она па е цело време куде мајку ву туј у зграду, ваљда ради кучиња.Еј по цел дн ги гали и навечер ги рани. Син ми пред некој месец два нешто гу закача керку ву игра се нешто збори ву а у, али ливадарка вика аааа џабе ву збориш, она не е социјализирана вика, само сс кучиња се игра, нема сретнато дете у живот.
Фејспалм.jpg

Значи тој е ментално пореметување.Не е до брак, они и после тој си остануеф исти.

Значи да се разберемо, едно е да си сакаш кучиња и миленици у границу на дозволено, а друго е ливадарење.
Фторото е болест.

ahaa imalo tema , za konecno da sfatam sto bilo livadarki, livadarki, ... ja mislev pecurki se,
komsijata do mene cesto ide i sobira pecurki livadarki gi vika, ednas jadev, ne se losi

Ливадарките ми се некако поподносливи,од овие со натечени бузи ко сомој и силиконски сифони, шо одат на печалба во Дубаи.
Ама од ливадарките пичка не гледаш (освен од кучето ако не и е женско и му нема облечено некои гаќички и панталончиња). А на тие дубаи екипата ако им извадиш неколку еуро банкноти со трицифрени суми ќе можеш женска анатомија да учиш на нив.

Ама од ливадарките пичка не гледаш (освен од кучето ако не и е женско и му нема облечено некои гаќички и панталончиња). А на тие дубаи екипата ако им извадиш неколку еуро банкноти со трицифрени суми ќе можеш женска анатомија да учиш на нив.
a богами и сите полови болести можеш да ги научиш од нив..

Којзнае шо гнасотилаци имаат шеицине праено со нив,нејќам ни да помислам не пак анатомија да учам на нив.Пак уште кренати во носојне ,абе гони ги во П.М

Којзнае шо гнасотилаци имаат шеицине праено со нив,нејќам ни да помислам не пак анатомија да учам на нив.Пак уште кренати во носојне ,абе гони ги во П.М
Тие Ш од шеик немаат видено!
Светска багра се собрани таму! Шеваљ ги сере за две црти бело!

Дубаи ти е моментално светска престолнина за к*рварлак, перење пари, криминал и се останато! Бангког може гомна да јаде.

IMG_1116.jpeg

Сонот на секоја скопска ливадарка е барем еднаш да прочита ваков наслов, само да се работи за Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom