Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јуни 2007
Мислења
52
Поени од реакции
0
Pa gledam na temive ima koj e najdobar klan.
Epa aj kazete koj e najdobar igrac na severite kajgana.Samo nemoj sami da se kazuvate :D:D:D

pa neznam ...nema nekoj specificno taka da deli od site , site se jaki ama mene na oko mi lezi garf zs ima losa navika da gaga vo glava :DD i 100% shorty so awp za awp mu davam ne edna dve raci :))

ima mnogu dobri igraci ama steta shto tie shto igraat podobro se site kamperi i samo so awp se nauceni i ja kocat cela igra ali aj... nema veza

za mene najdobar igrac na kajgana serverite e BUGI deto e mashina sfaka mu cast inace nogo mu lezi kalasot...i da ne zabravam nogo e dobar i so pistol toa mu e favorit:D

pa neznam ...nema nekoj specificno taka da deli od site , site se jaki ama mene na oko mi lezi garf zs ima losa navika da gaga vo glava :DD i 100% shorty so awp za awp mu davam ne edna dve raci :))

bas sakam da se isprobame so awp so nego. slusam nogu go falete pa da se isprobame na robi public ke staam awp mapa i ke igrame

Мислам на сервер има еден dA.Crew така најопасен ми стои .. Сум го гледам , ама добар е -))))

MeToNo1[MkD];768826 напиша:
Мислам на сервер има еден dA.Crew така најопасен ми стои .. Сум го гледам , ама добар е -))))

dA.Crew a.k.a. MeToNo1[MkD] :pos2:

MeToNo1[MkD];768826 напиша:

abe dobro igre ama koga ima citeri mn se nervira ince deteto e ZAKON samo HS i deli kako da e nova godina :D:D

bas sakam da se isprobame so awp so nego. slusam nogu go falete pa da se isprobame na robi public ke staam awp mapa i ke igrame

i razor mislam deka nemas sansi so shorty moze da mu naprais nekolku killa ama ako e von vorma inace pak ke izgubis shorty kako sto rekoa na edna tema "Spie so awp pod pernica " :D:D

e ako de so loso ima da se isprobame ednas? izgubam - nikomu niso a i da tepam pak niso

abe razor jas ne ti vikamdeka ima loso a i za 1vs 1 nemam gi videno shorty kako igra vaka na kajgana ko ke stavat awp mapa toj gaki pravi a na 1 na 1 mos e drvo ne se znae ama da vlezes na kajgana koga ima awp i shorty igre togaj bratce ne veruvam da imas poveke kills od nego

najaki igraci na serverov sa tetovcani:)
shorty garf miki cleaner zikica.......
site sa jaki
!

ХЕхе фала за добрите зборови. Разор, го прифаќам предизвикот. Ќе ти пишам кога ќе играме зашто зафатен сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom