Руслан В Македонски Војвода

• Креатор на темата Креатор на темата Cocacola
  • Време на започнување Време на започнување
mamicata nivna blgarska !
ogin da ve izgore u stokata

А што друго може да се очекува од такви нискоинтелигентни, закржлавени, запечени, мрсни, глупи суштества

добро и онака нешто паметно од ТАТАРИ кои се дојдени од БОЛВАРИСТАН неможе да се очекува, а уште помалку од овој со бриченава глава. сепак најпаметно е да се спојат татариве со циганиве (атињаниве) и да направат еден попис во врска со сексуалната определеност, а резултатите ќе бидат следниве:
99% ХОМОСЕКСУАЛЦИ
1% НЕОПРЕДЕЛЕНИ, ИЛИ ПОДОБРО КАЖАНО НЕ БИЛЕ ДОМА КОГА ЧОВЕКОТ ЗАДОЛЖЕН ЗА ПОПИС ИМ ТРОПНАЛ НА ВРАТА.
НО СЕПАК ЗАЕДНИЧКО НЕШТО НА СИТЕ ОВИЕ, ОДНОСНО 100% СИТЕ СЕ ГАДНИ КАКО СМАЧКАНА БУБАШВАБА, ГАРНИРАНА СО МОЧКА ОД ТАСМАНИСКИ ЃАВОЛ И ЦИГАНСКА ПОТ ОД ПРЕПОНИ

Ова е напад на Македонија. Диплмоатите треба да дигнат глас. Ама ако може Доста од Софија да дигне Гас да сврти телефонче ја ќе си го отсечам на пет парчиња од по метро.
Иначе малото педерче многу ми личеше на Азис... знаете оноа педерско Бугарче кое е олицетворение на Бугарите. Мега ѕвездата...
Пичкици бугарски??? Што ќе кажете на темава, што ќе посерете сега мамето да ви го ебам зелено бело црвено.
Секоја буква напишана на темава да ви се врати со три пати поголем црнечки у гс мајку ви ебам татарска...

Иначе ас много ги обичам блгарчетата... па и момичките им ги ебам во дупчетата... или како и да се вика на тој шупачкиот јазик ваш...
Немој некој да ми го избришал цел пост...

п.с. Забораив, какоооо беше онаа епизода кога Џамбазов му беше на кељаицава на гости??? Кога не знаеше уста да отвори педерчето кељаво? Памти некој? Епа ја памтам...

Ne samo pederceto malo nego site lican na Azis...mnogu go obicat v'v B'lgarija :)
Da sum go gledal toa...Epa tolku e pametna taa kelava pi.ka pa da mu pravi muabet na Igor..

mameto nivno bugarsko ogin da gi izgori site naredni deca retardirani da im se rodat da im e**m plemeto tatarsko da dade gospod zemjata da gi goltne pa oko da ne mu trepne puuu jazk. daj bre edna atomska da im frlime pa site so po edna noga ili raka ili bez glava neka se ragat puuuu mrsnici abe tie vojna sakaat

Abe ne mi e jasno zashto nie ne zborime za bugarija?
Како не збориме... збориме... ама ние збориме вистина. Дека се педери, дека немаат историја, дека отсекоаш биле со татарски фаци... и, најбитното дека навстина сме еден народ, само тие тоа никоаш нема да можат да го сфатат. Они се македонци со генетска грешка... Затоа ние се срамиме од нив толку многу. Наши се, ама ко ретардирано дете да чуваш дома, грев ти е да го гледаш у пичку...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom