Брука во КАМ маркетите

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.845
Поени од реакции
11.827
Ова се живи срамотилаци, да те условуваат да направиш сметка од 800 денари за да добиеш едно шише зејтин гратис :mad:

на овој ли начин ќе привлекуваат муштерии..кој идиотизам:vozbud:

Не гратис, како што пишува воопшто не може да се купи зејтин, камоли гратис.

Јас почнав да ги избегавам КАМ.
Не е дека нема зејтин и брашно, само си ги тргаат на страна за поскапо да ни ги наплаќаат. Во сите други маркети во кои бев нигде немаше дефицит на брашно и зејтин.

Јас вчера пазарев во КАМ, рафтовите со зејтин беа полни и исто така купив едно шише зејтин. На каса ми кажаа за понудава, гратис зејтин за сметка на 800 денари, дури и ми препорача да земам уште еден зејтин за третиот да го добијам гратис.

Брилијант има на рафт, тој српскиот зејтин го даваат гратис над секоја сметка над 800.

Не гратис, како што пишува воопшто не може да се купи зејтин, камоли гратис.
Даваат, видов со свои очи како излегуваат луѓе,кои поред некои продукти, носеа и шише зејтин и пцујат...( пакет тоалетна хартија е обавезителна)
Јас незнам што е народов тепачка за зејтин го пијат или што?
Некој пуштил патка дека зејтинот ќе го покачеле дупло, па да уќарат некој денар..што да се прави, сиромаштија.
...дал да се смее човек или да плаче:confused:
Автоматски споено мислење:

Вакви и слични акции имало милион до сега, не ми е јасно што е тука погрешно. :popce:
Погрешно е, треба да се казни маркетот..треба да има дозвола да купиш само едно шише зејтин ако сакаш, без да те приморат да купуваш и други работи.
Акција е друго, а ова е заебанција жива, да им се трошат и други производи.

Последно уредено:
Погрешно е, треба да се казни маркетот..треба да има дозвола и да купиш само едно шише зектин ако сакаш, без да те приморат да купуваш и друго работи.
Акција е друго, а ова е заебанција жива, да им се трошат и други производи.
Не одете да купувате таму ако не ви одговара, не е ова Славија на времето па да мора по газот да ви оди.

Не одете да купувате таму ако не ви одговара, не е ова Славија на времето па да мора по газот да ви оди.
А како тоа Славија им одела по газот на муштериите, ај објасни жити бога или само тропаш нешто безбезезе!?

Нема што да барате казни, брилијант е на рафт, ја купив сабајле, тој српскиот го даваат како промоција. А и релативно добар дил е да направиш сметка од 800 денари и едно шише зејтин што кошта 100 денари гратис да добиеш.

А како тоа Славија им одела по газот на муштериите, ај објасни жити бога или само тропаш нешто безбезезе!?
КАМ е маркет кој е дел од приватен бизнис, ја ако видам гужва или не ми се свиѓаат цените не одам таму и готово.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom