Zaminuvanje stranstvo i izvrsiteli

• Креатор на темата Креатор на темата MartinS94
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 октомври 2021
Мислења
49
Поени од реакции
14
Zdravo edno prasanje ako moze da pomognete imam brzi krediti okolu 220 000 denari dospeani i kredit i kreditna vo banka okolu 740 000
Okolu 16 17 evra begam stranstvo planiram da idam na pola godina godina kaj roditelive tamu godisno bi zemal okolu 8400 evra dali moze nekako i kako bi se napravilo za na rati da se vrakaat site ovie dolgovi ? T.e dali bi se aktiviral zirant dokolku rabotam vo hrvatska . Tuka se vodam kako nevraboten?

Па земи кредит 1 милион денари, покриј го стариот кредит и брзите кредити и враќај го повеќе години, тоа е.

Надвор да земаш 8400 евра годишно?:eek:

Imas HRV drzavjanstvo? Ako imas da ti mestam edna rusinka i da svrsime rabota ako ne si zenet :icon_mrgr:

Edno prasanje primer blokirana mi e smetkata . Imam traen nalog a
Imam rati za kredit dali mozi da se plaka mesto so traen nalog vo banka na salter iako e blokirana smetkata ?

Edno prasanje primer blokirana mi e smetkata . Imam traen nalog a
Imam rati za kredit dali mozi da se plaka mesto so traen nalog vo banka na salter iako e blokirana smetkata ?

druze batali plakanje bilo sto... gotov si sekako. parite sto gi imas ili daj gi na zirantot ili so se niv teraj u hrv. za tebe zavrsena e prikaznata

inace da, na salter bi trebalo da imas moznost da platis

druze batali plakanje bilo sto... gotov si sekako. parite sto gi imas ili daj gi na zirantot ili so se niv teraj u hrv. za tebe zavrsena e prikaznata

inace da, na salter bi trebalo da imas moznost da platis
Aj vo mkd mie gajle i za smetki i za brzi sve no dali mozi da mi naprat problem vo hrvatska ?
So poseduvanje vozila kuka stan smetki tuka vo hrvatska itn
Ili ptoblem na roditelive sto vo mk po licna karta se vodam na taa adredsa a imotot glasi na mojot tatko

Aj vo mkd mie gajle i za smetki i za brzi sve no dali mozi da mi naprat problem vo hrvatska ?
So poseduvanje vozila kuka stan smetki tuka vo hrvatska itn
Ili ptoblem na roditelive sto vo mk po licna karta se vodam na taa adredsa a imotot glasi na mojot tatko

ne. dur ne se vovede nekakov globalen sistem nemoze da te gonat nadvor od mkd. dur da se vovede nesto takvo ke ti zastarat delata. najbitno e koga ke napustis da pocnat procedura protiv tebe za da pocne da si staree deloto, bar taka e na zapad. vidi sto ke ti kaze advokat, jas obicno za moj klienti stom se spremni da bankrotiraat ja pocnuvam procedurata ili nekoj drug blizok...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom