Disney + (стримин платформа за гледање филмови и серии)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Колку што прочитав на некој српски портал нема ни српски превод ниту синхронизација на српски.

Така да можно е само англиски засега во овој регион.

Срање....има 2-3 серии кои ми се допаѓаат. Го плаќам скоро 2 години и толку имам само Moon Knight, Station 19, Obi Wan изгледано и толку можи една две плус.

Го активирав, чисто да видам што има, но не вреди за 8 еур месечно.

Добро е за:
-Ако си фан на Марвел и Стар Варс,имаш колку сакаш содржина
-Ако имаш мали деца, цртани и анимирани филмови и серии еден куп.
-Солиден избор на документарци.

Тапа:
-Нема барем 1 недела трајл да пробаш да видиш како е, мора одма да се претплатиш
-Мал избор на серии и филмови, што не се Марвел или Стар ворс.
-Нема превод, на ниеден балкански јазик разбирлив за нас.Турски и грчки само од балканов.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Ексклузивно партнерство со поранешните кабелските канали на Фокс FX и FXX. Своевремено пионири со одлични серии како Legion, Sons of Anarchy, You're the worst, Fargo, American Horror Story, Archer, Atlanta, The Americans и сигурно доста друго кои не ми текнуваат сега.

Има ли шанси да се влезе на Disney plus без да мора да се плати за да се види што содржина наслови на филмови и серии има? Ме интересира само да видам листата на наслови а не и да ги гледам преку Disneyplus.

Последно уредено:
Има ли шанси да се влезе на Disney plus без да мора да се плати за да се види што содржина наслови на филмови и серии има? Ме интересира само да видам листата на наслови а не и да ги гледам преку Disneyplus.

Пробај овде.

Oва сигурно не е цела листа. Ми ги покажува само оние што се Дизни продукција.
Не ми ги покажува содржините од National Geographic, Мarvel, Star Wars а колку што имам видено реклами и тие се на Disney plus.

Сепак фала нешто барем видов што има од анимираните филмови и серии но сакав и да видам што има од National Geograpic.

Oва сигурно не е цела листа. Ми ги покажува само оние што се Дизни продукција.
Не ми ги покажува содржините од National Geographic, Мarvel, Star Wars а колку што имам видено реклами и тие се на Disney plus.

Сепак фала нешто барем видов што има од анимираните филмови и серии но сакав и да видам што има од National Geograpic.
Погледни ја и Only Murders in the building, нивна серија (преку Хулу сервисот). Доста интересна е, и е кратка, по 30 минути епизода.

Погледни ја и Only Murders in the building, нивна серија (преку Хулу сервисот). Доста интересна е, и е кратка, по 30 минути епизода.
Ќе ја видам. Имам Stremio за торент така да таму ќе гледам со превод српски или хрвватски.

На Фејсбук страната Disney најавуваат содржини што треба да излезат премиерно во кино и на Disney+ и приметувам повеќето содржини од нивна продукција им се анимирани филмови или нешто римејк од правење филмови со познативе ликови од анимираните филмови за деца.

После Пинокио филмот ќе има филм за
Малата Сирена 26 мај 2023 година
Петар Пан и Венди во 2023
Снежана во 2024 година
Муфаса Кралот Лав во 2024 година

Ќе има и некој документарец за Мики Маус на 18 ноември 2022 година.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom