Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми изгледа неуредно ова.
Мене ми се вакви и сметам дека најубави се, таман и убаво изгледаат

IMG_1547.jpeg

Си имала френчтипс па само си се прелакирала пуце-розе и гелосала наместо да исчистиш со ацетон и прелакираш?

:shok2:

Ептен неуредно. Ред флег.

И уште нешто, traditionally, women in various cultures have worn bracelets on their left wrists to symbolize femininity, intuition, and emotions. In some societies, the right wrist signifies masculinity and strength.

Ред флег пак.

Дај да видеме стапалото. :backa:

Си имала френчтипс па само си се прелакирала пуце-розе и гелосала наместо да исчистиш со ацетон и прелакираш?

И уште нешто, traditionally, women in various cultures have worn bracelets on their left wrists to symbolize femininity, intuition, and emotions. In some societies, the right wrist signifies masculinity and strength.

Ред флег пак.

Хоуп, не давај стапалото, it's a trap!

Немора цело стапало, што би рекол оној штипјанецон со ADHD ,петагата само. Али до сега не изгледа ветувачки.

Ред флег пак.

Ама зарем не можеш да препознаеш дека не сум јас него рандом слика од гугле, да покажам какви нокти ми се ок и какви ми се отприлика :cautious:
Ред флег.
Во милиони нокти, саканиот треба да ги препознае ноктите на саканата. :backa:
п.с: баш и се убави ноктите на таа која и да е.
Немора цело стапало, што би рекол оној штипјанецон со ADHD ,петагата само. Али до сега не изгледа ветувачки.
Што ќе правиш со петата бе златен?
Види како го гледа пивото. Треба само мене така да ме гледа, со таква желба и страст за конзумирање.

Во милиони нокти, саканиот треба да ги препознае ноктите на саканата. :backa:

Милиони нокти ама само една “Рони Нокти” и сите ги штанца у град. После имало те барав во неа, не ми значеше она ништо - на тебе мислев цело време, сѐ ме потсеќаше на тебе…

Хоуп, не давај стапалото, it's a trap!

Гледаш сликата на Хоуп е од совозачко, уште еден ред флег. Знаеш дека жена не чека некој да ја вози. Тоа што ја споделувам твојата слика подолу не е ништо лошо, само е за охрабрување да те следи Хоуп и да сподели друг екстремитет. За да е замка треба да е вистински лов, ние спортски го враќаме пленот во дивината.

IMG_1548.png
Немора цело стапало,петагата само. Али до сега не изгледа ветувачки.

Ќе се изненадиш. Ќе немаш самодоверба да ја цитираш низ форум после. Ќе гледаш у земја кога ќе видиш нејзин пост.

Кур ли ти прати и на тебе?
А убаво реков на сестра му да не го препраќа веќе оти више нема да го види.
Некој расказ беше без вовед што не сфатив која е поентата што ми го прати.
Автоматски споено мислење:

Милиони нокти ама само една “Рони Нокти” и сите ги штанца у град. После имало те барав во неа, не ми значеше она ништо - на тебе мислев цело време, сѐ ме потсеќаше на тебе…

Гледаш сликата на Хоуп е од совозачко, уште еден ред флег. Знаеш дека жена не чека некој да ја вози. Тоа што ја споделувам твојата слика подолу не е ништо лошо, само е за охрабрување да те следи Хоуп и да сподели друг екстремитет. За да е замка треба да е вистински лов, ние спортски го враќаме пленот во дивината.

Прегледај го приврзокот 443058

Ќе се изненадиш. Ќе немаш самодоверба да ја цитираш низ форум после. Ќе гледаш у земја кога ќе видиш нејзин пост.
Агда и црвени штикли ... :shook::shook::shook::shook:

Последно уредено:
Црвени знаменца со тапија

476603498_1035468815278767_3600205075627045396_n.jpg

Пеперутка над гузица, порано многу ебачки ми беше дури клецав таква и ме остај после тоа. Пошто не била за сериозно. :mad:
Има женски и со тетоважа стрелка надолу кон ауспух, значи прима и таму...
Туку ова е интересно, од 1954, услови за Стјуардеса...денес кобајаги се згрозувале а СЕ си е на Место

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom