- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 1.061
- Поени од реакции
- 1.387
Пеперутка над гузица, порано многу ебачки ми беше дури клецав таква и ме остај после тоа. Пошто не била за сериозно. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Долна бела маица ти е ред флег кај маж?
Не знам како е ова red flag
Хоуп, не давај стапалото, it's a trap!Си имала френчтипс па само си се прелакирала пуце-розе и гелосала наместо да исчистиш со ацетон и прелакираш?
Ептен неуредно. Ред флег.
И уште нешто, traditionally, women in various cultures have worn bracelets on their left wrists to symbolize femininity, intuition, and emotions. In some societies, the right wrist signifies masculinity and strength.
Ред флег пак.
Дај да видеме стапалото.![]()
Ама зарем не можеш да препознаеш дека не сум јас него рандом слика од гугле, да покажам какви нокти ми се ок и какви ми се отприликаСи имала френчтипс па само си се прелакирала пуце-розе и гелосала наместо да исчистиш со ацетон и прелакираш?
Ептен неуредно. Ред флег.
И уште нешто, traditionally, women in various cultures have worn bracelets on their left wrists to symbolize femininity, intuition, and emotions. In some societies, the right wrist signifies masculinity and strength.
Ред флег пак.
Дај да видеме стапалото.![]()
Што ќе правиш со петата бе златен?Немора цело стапало, што би рекол оној штипјанецон со ADHD ,петагата само. Али до сега не изгледа ветувачки.
Види како го гледа пивото. Треба само мене така да ме гледа, со таква желба и страст за конзумирање.
Во милиони нокти, саканиот треба да ги препознае ноктите на саканата.![]()
Хоуп, не давај стапалото, it's a trap!
Немора цело стапало,петагата само. Али до сега не изгледа ветувачки.
Некој расказ беше без вовед што не сфатив која е поентата што ми го прати.Кур ли ти прати и на тебе?
А убаво реков на сестра му да не го препраќа веќе оти више нема да го види.
Агда и црвени штикли ...Милиони нокти ама само една “Рони Нокти” и сите ги штанца у град. После имало те барав во неа, не ми значеше она ништо - на тебе мислев цело време, сѐ ме потсеќаше на тебе…
Гледаш сликата на Хоуп е од совозачко, уште еден ред флег. Знаеш дека жена не чека некој да ја вози. Тоа што ја споделувам твојата слика подолу не е ништо лошо, само е за охрабрување да те следи Хоуп и да сподели друг екстремитет. За да е замка треба да е вистински лов, ние спортски го враќаме пленот во дивината.
Прегледај го приврзокот 443058
Ќе се изненадиш. Ќе немаш самодоверба да ја цитираш низ форум после. Ќе гледаш у земја кога ќе видиш нејзин пост.
Има женски и со тетоважа стрелка надолу кон ауспух, значи прима и таму...Пеперутка над гузица, порано многу ебачки ми беше дури клецав таква и ме остај после тоа. Пошто не била за сериозно.![]()