Gley.mk (македонска национална стриминг платформа за гледање серии и филмови)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.440
Поени од реакции
8.644
Ова е нова македонска стриминг платформа претежно за серии и филмови од регионот, балканов и нашава држава Македонија.

Претплатата на оваа стримонг платформа е
Screenshot_20211103-160558_Chrome.jpg

Од македонски серии ги има Преспав, Фамилија Марковски, а од филмови видов го има Џган, Мајки Трето полувреме изгледа го има.

Сеуште не сум се претплатил, а ако го сторам тоа ќе пишам подетално впечатови.

Последно уредено:
30дена фрее се претплатив

Преспав и Фамилија Марковски ги има на Youtube. Зошто би плаќал за нешто што го има бесплатно на друго место.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Преспав и Фамилија Марковски ги има на Youtube. Зошто би плаќал за нешто што го има бесплатно на друго место.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Епа најверојатно од сега нема да ги има. Тоа е намената да се плаќа за тие серии.

На телефон ја инсталирав и гледам преку телефон бесплатно ми дава да гледам. Пакет одма активиран Family а не сум ни се претплатил со картичка. Нема Cast за на телевизор да го пуштиш видеото.

Ајде уште се на почеток дај боже да им тргне ова. Нека им е со среќа.

Последно уредено:
За разлика од сериине на United Media што ги има на EON, овде гледам доста серии од српскиот Суперстар канал кој засега нема VOD платформа во Србија, па можда оваa ќе ја шират и на тој пазар.

„Црна свадба“ им е последната серија на Суперстар и на 31ви играше премиерно четвртата епизода од серијата, а овде веќе ја има и тоа со превод што е за пофалба.

Да се надеваме само дека повеќе македонски продукции ќе ги пуштат своите филмови во HD на платформава.

Толку беше од Преспав цели епизоди на Јутјуб бесплатно.

Фалат доста опции на оваа платформа кој ги имаат веќе другите развиени платформи.

Содржински веќе видени работи но се надевам често ќе нудат нови работи кој ќе се ексклузива за оваа платфорна. Доколку намерата им е да се пробијат и со корисници од екс ју државите и пошироко ќе мора да ги преведуваат сите филмови и серии и на српски, хрватски и на англиски а исто така и детските анимирани серии да ги нудат и со аудио сихркнизација на овие јазици.

Но ајде секој почеток е тежок така и за ова.

Јас би сакал Јужни ветар да ја стават серијата и филмот, Тома филмот, Врати ќе се роде, Монтевидео, Стела, Ругање со Христос, филмовите на Столе Попов, на Вардар филм..

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom