Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум одел десетици пати во маврово ама не е баш познато по некои ресторани. Имаат една бурекџилница во анови додуше. Во гостивар имаш супер скара на едно место мање више...Здраво,
За некој ден одам прв пат на наколку дена во Маврово, па ме интересира која е понудата со ресторани од кои би можеле да земаме храна за ручек/вечера за носење?
Ви благодарам!
...а зошто да се носи, кога може таму да се јаде на лице место во прекрасен амбиент?Здраво,
За некој ден одам прв пат на наколку дена во Маврово, па ме интересира која е понудата со ресторани од кои би можеле да земаме храна за ручек/вечера за носење?
Ви благодарам!
Здраво,
Ви благодарам!
Добар ресторан ама сварно далеку од маврово(барем временски).
...а зошто да се носи, кога може таму да се јаде на лице место во прекрасен амбиент?
Ви благодарам, ве молам и другите споделете ако имате предлог.
Верувам дека амбиентот е прекрасен. Би било од корист да препорачаш и во кои ресторани има прекрасен амбиент. Благодарам![]()