ЕУРО 2020 - Финале | Италија - Англија | 11.07.2021 (21:00)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
....За Бернадески завчерашниот дочек и парадата низ Рим не беше единствена забава, зашто ден потоа, вчера, се ожени и свадбата дури одеше во преност на локална телевизија. Да е урнебесот поголем, цел град излезе да го поздрави својот херој.
Жителите пееа постојано „ние сме европски шампиони“, а дури и свештеникот за време на церемонијата на склопувањето на брак не можеше, а да не го спомене фудбалот.

„Сега ти е повеќе страв или кога шутираше пенал?“, му рече свештеникот на Бернадески.
:pos::pos::pos:

Може го пишал некој ама ај не е наодмет:
Влага италијанец после финалето утредента во паб во Англија и барменот одма го сече:
-За фудбал во понеделник овде не правиме муабет!
-А може за секс?
-Може!
-Ама ви го начукавме вчера бреееј!

Влага италијанец после финалето утредента во паб во Англија и барменот одма го сече:
-А може за секс?
-Може!

Не, јас за Англија бев, не би пишал вакво нешто.

-А може за секс?
-Може!
Шегава е исто стара како таа на @RickyLFC9 ама пошто е против Енглезите на сите им е смешна и интересна. xD

Шегава е исто стара како таа на @RickyLFC9 ама пошто е против Енглезите на сите им е смешна и интересна. xD
Види не е штосот во шегата, во моментот е!
Инску од кај Трендо е.

-А може за секс?
-Може!
Го пишав вчера во вицови овде на кајгана ама слабо читате.

Го пишав вчера во вицови овде на кајгана ама слабо читате.
Епа бачко пишав јас дека може го има некој пишано. Ти само на грешно место си го пишал :ROFLMAO:

Епа бачко пишав јас дека може го има некој пишано. Ти само на грешно место си го пишал :ROFLMAO:
Јбг тоа е тема за вицови, јас се чудам шо тие монолози од мене таму

На сликата е дедо Франческо кој е сведок на сите освоени титули на Италијанците на светски и европски првенства, во моментот тренд во Италија е споделување на слики од луѓе кои биле сведоци на освојувањето на сите титули на Италија во фудбал на првенствата.
218128755_4441708215859410_631927090126644531_n.jpg

Ако некој сака да знае како е да се чувствуваш дискриминиран. Вака е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom