Фан Клуб: Германија

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Овде можете да ги оставате вашите коментари за играта на Германија како и најновите информации поврзани со репрезентацијата

Асален тренер треба да си најдат според мене. Инаку имаат добри играчи на располагање.

Германија одсекогаш имала супер тим.. одсекогаш била фудбалска велесила па и денес има одлична репрезентација.. А за тренер не знам кој им е сега.. Но како што рече Влатко, им треба само добар тренер..

Германија одсекогаш имала супер тим.. одсекогаш била фудбалска велесила па и денес има одлична репрезентација.. А за тренер не знам кој им е сега.. Но како што рече Влатко, им треба само добар тренер..

Сегашен тренер им е Јоаким Лов. Му беше помошник на Јурген Клинсман на светсково во Германија. Треба да најдат некој докажан. Треба навистина одличен и искусен тренер за да работи со такви фудбалери какви што има Германија. Балак, Клосе, Кан, Фрингс итн.

anglija-germanija

prv natprevar na noviot vembli. anglicanite ne mozat da zaboravat deka na posledniot na stariot vembli izgubija 1:0 od germanija :D. ama ballack, frings i borowski se povredeni( pola sredina:( ).

Сега средина ќе играат Шванштајгер, Хицелшпергер(не знам дали му го погодив името), Шнајдер...

Сега средина ќе играат Шванштајгер, Хицелшпергер(не знам дали му го погодив името), Шнајдер...

lol nemoj i ti ko na 90.3 :P хицелспергер- тоа е с не ш :)

инаку да најверојатно тие ќе играат + кел во дефанзивна средина.

за англија освен руни не знам кој друг е повреден...

lol nemoj i ti ko na 90.3 :P хицелспергер- тоа е с не ш :)

инаку да најверојатно тие ќе играат + кел во дефанзивна средина.

за англија освен руни не знам кој друг е повреден...

Затоа реков не знам дали му го погодив името:helou:

хехе... јеби га такви им се имињата на Германците... затоа па е интересно наш коментатор кога си го тепа јазикот за да искоментира едно "швајнштајгер до хицелспергер" :D

Mario Gomez(samo sto go proglasija za fudbaler na godinata za lanskata sezona vo germanija-sosema zasluzeno). Torsten Frings, Tim Borowski i Ballack falat... 4 prvotimci vo normalni uslovi.

Das Aufgebot fьr das Lдnderspiel in England:

Tor: 12 Timo Hildebrand (FC Valencia), 1 Jens Lehmann (FC Arsenal)

Abwehr: 3 Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin), 23 Clemens Fritz (Werder Bremen), 2 Marcell Jansen (Bayern Mьnchen), 16 Philipp Lahm (Bayern Mьnchen), 17 Per Mertesacker (Werder Bremen), 21 Christoph Metzelder (Real Madrid), 40 Serdar Tasci (VfB Stuttgart)

Mittelfeld: 34 Robert Hilbert (VfB Stuttgart), 15 Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart), 39 Sami Khedira (Bayer Leverkusen), 19 Bernd Schneider (Bayer Leverkusen), 7 Bastian Schweinsteiger (Bayern Mьnchen), 28 Piotr Trochowski (Hamburger SV)

Sturm: 37 Patrick Helmes (1. FC Kцln), 33 Stefan Kieјаling (Bayer Leverkusen), 11 Miroslav Klose (Bayern Mьnchen), 31 Kevin Kuranyi (Schalke 04)

----------------lehmann
lahm---mertesaker--metzelder---jansen
schnieder--schweinsteiger--hitzlsperger
------------trochowski
-----------klose--kuranyi

pretpostavuvam vaka kje mora da igraat. gi nema ni ballack ni frings za vo sredina pa kje mora schweinsteiger.

хехе... хет-трик постови

англија-германија 1-2. последниот на стариот го добија германците и први се што победуваат на новиот. кој си ги користи шансите...

инаку ги жалам англичаните со голманиве... робинсон звер ко по обичај.

Кај можат англичаните со германците.Германија и со трет тим ќе ги победи

cista rabota 2-0 vo vels... dva pati po red gi plesnaa britancite i toa so treta postava.

bez schnieder, ballack, frings, borowski, lahm, gomez.

ali zatoa tuka se schweinsteiger i klose da gi resat :D

bravo iskreno low me isznenadi- dobar selektor e. sekoja cest. aj da vidime kako kje se prezentiraat na evropsko koga stvarno e bitno. samo se nadevam so pomalku povredeni i malku povekje srekja.

cista rabota 2-0 vo vels... dva pati po red gi plesnaa britancite i toa so treta postava.

bez schnieder, ballack, frings, borowski, lahm, gomez.

ali zatoa tuka se schweinsteiger i klose da gi resat :D

bravo iskreno low me isznenadi- dobar selektor e. sekoja cest. aj da vidime kako kje se prezentiraat na evropsko koga stvarno e bitno. samo se nadevam so pomalku povredeni i malku povekje srekja.

Иста филозофија со Клинсман има Лов, помошник му беше цело време, а знаеме како добро Клинсман ги водеше Германците:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom