Јавно експонирање на децата преку социјалните мрежи

• Креатор на темата Креатор на темата Artemisia Vulgaris
  • Време на започнување Време на започнување
Во слични дилеми бев, јас фб немам али нели другарка ти има за сите нас, од исти причини роднини пријатели нек се у тек.

АЛИ се сликам ја со неа често, со стегнати веѓи за да знаат дека татко и е тука... и е зезнат тип... у случај некој да добие идеа.

Примети баш... секаде кај шо ме има... сум намрден.

Љ.
Следен пат сликај се со пушка позади неа. :icon_lol:

Sve so mera. Zavisit kade, zavisit za kogo vidlivo, zavisit kolku vreme. Ima povekje argumenti protiv nego za. Najsilen mi izgleda toj sto decata ne se prasani i se pravi bez nivno znaenje ama toa e vo prirodata - deca se. Nemam protiv po nekogas da se stavi ete i familijarna da e ili nekoj povod, ama ima pa i takvi sto 3 pati na den stavaat po 10 sliki. Kriticno.

Немам ништо против ако е со усул, што би рекле старите.
Па има ли поголемо задоволство за еден родител кога се фали со своите деца:)
Само да не стане досаден за околина.

Немам ништо против ако е со усул, што би рекле старите.
Па има ли поголемо задоволство за еден родител кога се фали со своите деца:)
Само да не стане досаден за околина.
Остај, како у основно....нивните синови и ќерки колку биле паметни и примерни, како и одлични у школо. За да за некоја година ги видиш наркомани и т.н. После децата биле криви......да им ебам племето глупо и неписмено.

Остај, како у основно....нивните синови и ќерки колку биле паметни и примерни, како и одлични у школо. За да за некоја година ги видиш наркомани и т.н. После децата биле криви......да им ебам племето глупо и неписмено.
Ми текна сега на моментите кога мајка ми ме споредуваше со другите деца. Кој повеќе учел, кој знаел повеќе јазици, кој бил помирен. Овој на комшиите од 5-8 завршил со сите 5ки без уопште да добие помала оценка.

ТраумиОдДетството :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom