Фото натпревар #211: долга експозиција

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
Утре сум малку по доктори, а сега само што се вратив од планина, па слика ќе ставам кога ќе најдам време...и слика мормално :)

ама вие не се срамете, бујрум!

Бреј, победува и новата тема ја отвора инспирирана од техниката користена во реално најдобрата фотографија од претходниот натпревар. Фала! :D

Бреј, победува и новата тема ја отвора инспирирана од техниката користена во реално најдобрата фотографија од претходниот натпревар. Фала! :D
Немав ништо со долга експозиција во мојата фотка, не знам како од неа можев да се инспирирам, ама пробувам да ти наместам натпревар, точно ;)

Јас неам таква слика. Евентуално некоја заматена, па може ќе помине како „долга експозиција“? :D

Не може, без нив немаме поттик да создаваме убави работи :)
Ама поттик ни давааат, гледам ко теле у шарена врата..уште тема "муда од лабуда " да отворат.:mad:
нарочно вакви тешки теми даваат, за оние што немааат благе везе од кадросување, да не стапнат овде...ако, ако, јас само ке си гласам:(

Ама поттик ни давааат, гледам ко теле у шарена врата..уште тема "муда од лабуда " да отворат.:mad:
нарочно вакви тешки теми даваат, за оние што немааат благе везе од кадросување, да не стапнат овде...ако, ако, јас само ке си гласам:(
А зошто да не се проба нешто ново? :)
Автоматски споено мислење:

@Комита Ултрас @Dani @Acid не ме оставајте на цедило сега, пријавете се! Или сакате тема мачиња?? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom