Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првично сакам Исланд, ама се задоволувам и со ова.
Ај планирај да одиме заедно од Будимпешта има директен со Wizz до Исланд. 12 дена, у кампер ќе го шетаме ринг роудСакам да сум на Исланд, ама немам слика пошто никогаш не сум бил.
Ај планирај да одиме заедно од Будимпешта има директен со Wizz до Исланд. 12 дена, у кампер ќе го шетаме ринг роуд![]()
Ќе бидам малце оф топик се надевам нема да ми замерат модератори.vazi bro da pomine ova koronava i kete baram
Искрено, голема желба ми е Исланд и мислам дека во блиска иднина би си ја исполнил. Ова преку Будимпешта со Виз е добра опција, само ако се поклопат добро летовите да нема дупка голема.
Кампер или количе таму да си изнајмиш, камерата во една рака и торба SD картици во друга за да има каде да ги складираш сите тие убавини![]()
vazi bro da pomine ova koronava i kete baram
Искрено, голема желба ми е Исланд и мислам дека во блиска иднина би си ја исполнил. Ова преку Будимпешта со Виз е добра опција, само ако се поклопат добро летовите да нема дупка голема.
Кампер или количе таму да си изнајмиш, камерата во една рака и торба SD картици во друга за да има каде да ги складираш сите тие убавини![]()
vazi bro da pomine ova koronava i kete baram