Радио емисии

• Креатор на темата Креатор на темата allovernow
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2021
Мислења
2
Поени од реакции
1
Дали слушате емисии на радио?

Ја слушам често Пецетека на Урбан ФМ, но не сум запознаен со други вакви емисии (претежно музика, малку зборување).

TIKtak i Zorka na radio 2, pozitiva od sabajle na radio 2

еј да, ја знам ама многу ми е рано таа :( а снимките што ги ставаат на нет им се без музиката, само зборење, и не е тоа тоа.

Исто така, редовно користам радио за да слушам музика. Тоа се одлична и привлечна музика.

Пред неколку години додека одев средно школо слушав редовно Метрополис и Петар за појадок и пауза. Интересна емисија со многу зезанции и смеа ама старава екипа полека почна да си заминува, дојде Маја Казакова со уште една. Метрополис послабо се фаќа во Тетово на некој места а на работа само на телефон имам интернет и се помалку и помалку ја слушам емисијава.

Сега слушам МРТВ Радио 2 претежно попладне. Имаат убави емисии со убав избор музика. Албатрос, Заводлива квечерина се убави емисии.

Во Скопје главен град има повеќе избор радио станици додека пак во помаливе градови послаб е изборот на локални и национални радио станици.

[QUOTE = "ayaanly, post: 9563832, member: 153539"]
Yeah I listen it mostly on youtube and GB
[/ QUOTE]
Same

Знае некој зошто нема Пецетека веќе на Капитол фм?

Знае некој зошто нема Пецетека веќе на Капитол фм?
Не знам дали е ова причината но Пеце сега снима подкасти

Не сум го следел со Пецетка на Капитол фм затоа што го нема тоа радио низ цела Македонија а преку интернет немам навика да слушам радио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom