Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само уште ти ни остана да ни говориш дека Арачинове некогаш било Македонско село!Што е лошо да се оди во Арачиново, тоа е убаво Македонско село со кираџии од староседелците на северна Албанија.
Очигледно треба да се каже оти ти викаш дека некогаш било, затоа после те заебаваат, ти веќе си го отпишал за твое.Само уште ти ни остана да ни говориш дека Арачинове некогаш било Македонско село!
Форумскава администрација треба да воведе некоја награда за вакви умотворини.
Тешко на овој народ со умотворци како тебе, никакво чувство за татковина со тој југословенски мозок.Само уште ти ни остана да ни говориш дека Арачинове некогаш било Македонско село!
Форумскава администрација треба да воведе некоја награда за вакви умотворини.
...заборавив да прашам, бидејќи говориш дека е Македонско село, имаат ли право тоа селаните на бугарски пасош?
Добро, е па ај тогаш оди во Арачинове и запеј ја заветрина, а јас ќе дојдам да слушам.Очигледно треба да се каже оти ти викаш дека некогаш било, затоа после те заебаваат, ти веќе си го отпишал за твое.
Автоматски споено мислење:
Тешко на овој народ со умотворци како тебе, никакво чувство за татковина со тој југословенски мозок.
Арачиново е света Македонска земја ќе дојде ден и семакедонско оро ќе се игра.Добро, е па ај тогаш оди во Арачинове и запеј ја заветрина, а јас ќе дојдам да слушам.
Има некои што нема да дојдат оти тие немале шо да праат во Арачинове
И ми остана должен, за тоа арачиновските балвани имаат ли прави на бугарски пасош?
Чул те Господ!Арачиново е света Македонска земја
Со ова не се сложуваат “брајчата“ Арнаути.е дојде ден и семакедонско оро ќе се игра.
Зошто си таков, јас само се грижам за тоа селаните од Македонското село дали че добијат и тие бугарски пасошЗа бугарски пасоши си досаден
Што ти е ова, ти пак за Србистанразмислуваш само за земјата која била доделена на белград,
Svaka ptica svome jatu leti, druze taksist.Чул те Господ!
Со ова не се сложуваат “брајчата“ Арнаути.
Зошто си таков, јас само се грижам за тоа селаните од Македонското село дали че добијат и тие бугарски пасош
Што ти е ова, ти пак за Србистан![]()
Очигледно треба да се каже оти ти викаш дека некогаш било, затоа после те заебаваат, ти веќе си го отпишал за твое.
Автоматски споено мислење:
Тешко на овој народ со умотворци како тебе, никакво чувство за татковина со тој југословенски мозок.
Уште ти бугарче фалеше во муабетов, толку ја обичавте екс ју, и тоа само заради ефтини чорапо гашти и поклоните на свиждањата.
Vidi i Japanci igrat tatkovino Jugoslavijo ,kako kje mu objasnis na generacite od 45 fo 90 deka tatkovina mu e Makedonija
Kaze ja sam se zakleo druga Tita i nikome vise
Mnogu Brzo se menvat ovie istoriski rezimi niedna generacija ne trat ,.,i kkao eden coek vo mal odreden vremenski od 10 milradi godini od univerzumot se vrzuva z edena epoha.
100 years is 0.000001% of 10 billion years.
толку ја обичаа што на мајка му и останати бугарски моми им беше посебна чест да се изебаат со некој од ех ЈУ.Уште ти бугарче фалеше во муабетов, толку ја обичавте екс ју, и тоа само заради ефтини чорапо гашти и поклоните на свиждањата.
Од Арачиново Македонците беа избркани на клоци. Последниот кој неќеше да си иде, беше убиен ко куче пред своја врата.Арачиново е света Македонска земја ќе дојде ден и семакедонско оро ќе се игра.
За бугарски пасоши си досаден и уште еднаш покажуваш дека размислуваш само за земјата која била доделена на белград, класичен бановински менталитет
Од Арачиново Македонците беа избркани на клоци. Последниот кој неќеше да си иде, беше уиен ко куче пред своја врата.
Зашто сметаш дека споменатото вработување е „грешка„ а не дека е „грижа од партијата„ за „ухлебување„ на своето гладно (и трајно неспособно) членство?....Многу пари од буџетот секоја власт користи за финансирање нови работни места во и онака преполната државна администрација, државниот апарат е масивен и нефункционален.
Тукае грешката, затоа сме сиромашни, државни службеници има премногу, со лопата да ги ринеш, ...исто така и на локално ниво под градовите има премногу институции кои ништо не работат,(пример Вардарски плански регион-, Велес)
А само земаат плата, на платен список се, тоа се пари од џебот на граѓаните, не знам кога ќе се свестиме.