Шарена куртонијада

• Креатор на темата Креатор на темата karan
  • Време на започнување Време на започнување
Не е тоа куртонијада има разлика

Sent from my Samsung Note 20 Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk
Kако не е? Баш Латас самиот така си се нарече и оттогаш сите тие повраќаници на Груевски, по медиумите, како Латас, Миленко и слични, ги нарекоа куртони.

Не е тоа куртонијада има разлика

Апсолутно никаква разлика нема, сем во масовност. Како што има сендвичи и неосендвичи, така сега има куртони и неокуртони.

Kако не е? Баш Латас самиот така си се нарече и оттогаш сите тие повраќаници на Груевски, по медиумите, како Латас, Миленко и слични, ги нарекоа куртони.
Насочен е на оние како Најческа и Геро и шарените будали новинари,МАНУ тие ги нарекоа куртони

... не знам зошто, но имам претчуство дека ќе следи повторно враќање на сцена на екс обвинителка Вилма Русковска, но сега од другата страна на обвинителската маса!

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Шарените куртони во Србија ги бркаат од дома

Screenshot-20241224-171608-2.png

Овие наши шарени што протестираат во Скопје, сите за уши да се товарат во автобус од Југославија и право во Муртино на хималајски воздух.
Ајро ајро.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom