Роботски правосмукалки

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ima nekoj zemeno so stanica kaj sto pravosmukalkata sama se prazni, dali funkcionira i vredi?

Zenata zede roborock q7 max i mislam deka stanicata se dokupuva pa taka modelot stanuva +, no ne sum siguren. Uste ne ni e celosno istestirana pa ne znam kolku stanicata vredi, pretezno ja zemavme za moping a so ogled deka e grdosija stanicata za praznenje i treba da mislis i vertikalen prostor za istata, ne se krie lesno kako samo power dock-ot…

@Acid gledam i vo mk kako se dvizat, kaj vas gi ima S verziite, kolku must have e stanicata i dali se dokupuvaat ili zavisi od modelot?

Препорачајте ми некоја робот правосмукалка повеќето од површината ми e паркет и ламинат
И да не е многу скапа некоја со пристапна цена

,,,zavisi od budžetot,,,mislam deka i tuka na Kajgana shop imashe ,,,bilo koja da zemesh nema da zgreshish,,,,

Има луѓе кој мислат ај ќе купам робот правосмукалка и дека ете ќе се ослободат од тоа да не мора да ја држат во рака, дека е само пушти и она ќе си го работи своето.

Не сум користел робот правосмукалка ама верувам дека ако не потргнеш столица, некоја вазна или што и да е што ти седи доле на паркет/плочки дека дел од прашината нема да ја собере. Плус сите тие роботи не се со голем капацитет бокал кој собира ѓубре.

Јас мојов обичен Самсунг со бокал и филтри (не оној со кеси) пола час ми треба да го исчистам а една недела ако не го исчистиш филтерот оној сунѓер е полн со прашина кој треба со четка да го чистиш за да излезе .

Робот е добро за кога немаш многу време за усисавање а треба да излегуваш негде.

Последно уредено:
Топ е робот правосмукалка, си врши работа собира трошки прашина и сл. Е сеа не секоја што ќе ја земеш ќе врши работа. ако земеш некоја ефтина неквалитетна џабе си ја земал. Robrock имам јас од нептун купена и сум презадоволен, има и апликација по соби или му дефинираш област која да ја чисти топ си е дури има и крпа за џогирање, со вода се пуни садот и џогира.
Автоматски споено мислење:

Топ е робот правосмукалка, си врши работа собира трошки прашина и сл. Е сеа не секоја што ќе ја земеш ќе врши работа. ако земеш некоја ефтина неквалитетна џабе си ја земал. Robrock имам јас од нептун купена и сум презадоволен, има и апликација по соби или му дефинираш област која да ја чисти топ си е дури има и крпа за џогирање, со вода се пуни садот и џогира.

Робот пылесос хорошаја вешть. Когда он работает можно занјатьсја своими делами. Например здесь - https://olimpkazino.kz/ru/zerkalo/ много интересных длја отдыха вештеј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom