Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НемаPrepiska 2774/2020 po konsulski pat, moze li da mi kaze nekoj ima li promena
Zdravo koga bese na intervju i so koi dokumenti ?Mi se smeni statusov vo ova, otkako predhodno bev vraten za dopolnitelni dokumenti koi gi nemav i ne odnesov. Da ne znae nekoj sto kako e sledno ?
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.(4)
На сите е толку, образована - задолжителна - финална - положително и указ.Мене за неполн месец ми се смени од образовна во задолжителна.
За да се смени од задолжителна во финална порано се чекаше и до година и пол. Сега би требало да оди побрзо, ради короната. Од прилика 5 месеци. Кај мене месец и пол помина, ќе видиме кога ќе ми се смени во финална.На сите е толку, образована - задолжителна - финална - положително и указ.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Mene seuste mi e na obrazuvana prepiska od 19.12.2022, valjda deka preku ambasada bev. Sto znamМене за неполн месец ми се смени од образовна во задолжителна.
Isto i kaj mene, po nekoi moi presmetki se ceka 8 nedeli od obrazuvana. Moja pretpostavka e deka ke ti se smeni za 2 do 3 nedeli.Mene seuste mi e na obrazuvana prepiska od 19.12.2022, valjda deka preku ambasada bev. Sto znam
Здраво, пиши ми на лично или Viber ке ти препорачам 2 места. Ке ти обjаснам и за интернационалните. 00359898331709Здраво. Предлог агенција за превод и легализација на документи? Дали интернационални изводи треба да се преведуваат и легализираат?
Да споделам лошо искуство дека агенција ELINGUA кај хотел Рила во последен момент ме одбија за превод и легализација.
Здраво, познавам човек што се занимава со возачки. Пиши ми на лично или Viber 00359898331709Sakam da prasam za edna ifromacija vozackata mie na mk noce dojde red daja smenam na bugarski oti sakam da zaminuva nagore dali postoe nekoe reseni dase srede preku covek da nese polaga odnovo oti a razbra deka moralo dase polaga odnovo za site vozacki e sea kolkue tocno neznam dali nekoj poznava covek so moze daja zavrse ta rabota zada se prefle od mk na bugarski vozacka