Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ако си одбиен заради лошо интервју од скандалов, има можност да се врати преписката или одново пак ?

Ако си одбиен заради лошо интервју од скандалов, има можност да се врати преписката или одново пак ?
Ne znaeme kako kje se zavrsi skandalov, uste e se mnogu novo i sokantno ama jas veruvam kade kje se utvrdi nepravilnost deka kje dadat sansa. Ne gubi nadez. Vratile 2.719 predmeti nazad vo konzulatot.

Ne znaeme kako kje se zavrsi skandalov, uste e se mnogu novo i sokantno ama jas veruvam kade kje se utvrdi nepravilnost deka kje dadat sansa. Ne gubi nadez. Vratile 2.719 predmeti nazad vo konzulatot.
Фала брат, инаку не сум одбиен и сеуште сум на финална, а имав интервју Април во Битола. Се надевам дека нема да ме одбијат.Со документи преку родител сум.

I jas go cekam toa, decata mi se vo oktomvri. So ovoj tempo nekade na pocetok na slednata godina, barem se nadevam.

Да споделам искуство: Имавме југословенска воена книшка на која пишуваше дека дедо ми служел у бугарака војска но никој не знаеше точно каде служел. Во фб групата за бг пасоши прочитав објава од Тодор Стојанов дека посредувал без да знаеш чета(девизија) и решив да му пишам. Му пратив умреница од дедо ми и тој го најде. Во почеток бев скептичен дали е измама но документот ми го прифатија во амбасада.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom