Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
The Interpreter, samo sto go gledav i ne e los interesen e. :lol:

Jas samo sto go gledav The Machinist ... poteska paranoja zdravje ... epten zabegan i gaden film ama dobar, gledajte go :wink:

divine напиша:
Gizo напиша:
Saving Private Ryan, po neznam koj pat go gledam i nikogash ne e dosaden, definitivno eden od najdobrite na Spilberg.

Da go stavam i ovoj vo narackata? Mi ima interesen naslov, a najcesto ne me lazi pretcustvoto :lol: 8)

Zar ne go znaesh ovoj, mnogu e dobar so Tom Hanks vo glavna uloga, trae povekje od 2 i pol saati ama stvarno vredi.Nrachaj si go.

Vi se pofaliv deka nemozam da gi najdam filmovive sto gi zborime? :lol: Ali ne se otkazuvam, inace vcera go gledav "13 Going On 30" ekstra filmce so Jennifer Garner ... ja obozavam! :wink:

jennifer_garner_14.jpg

Dokolku sakate zabaven film neshto kako komedija drama vi go preporachuvam "A knights tale" so Heath Ledger vo glavna uloga.Stvarno e dobar ako go pogledate toa ke vi bide korisno potrosheno vreme.Ne e nekoja umetnost ama e dosta originalen.Bashka vie zhenskite ke mozhete da se palite na Heath Ledger.

10079276.jpg

Хаха, "башка вие женските ќе може да се палите..." :lol:

Ај баш ќе го погледнам филмчево, ама не заради актерот, туку заради тоа што обожавам добра комедија, а одамна немам погледнато. DVD-то ми фати прашина... :wink:

Pak ti so dvd-to? Ako ne me procita i ako go nemas gledano trcaj po "The machinist" ... od onie teski psiho - paranoi e :lol: :wink:

"Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood"

ova e komedija koja mora da se gleda.Site ste go gledale Scary Movie.Epa ovde glumat istite dvajca crnci od Scary Movie-Marlon Wayans ili Smokie i Shawn Wayans.Dvajcata se avtori na ovoj film, ako vi se dopagja Scary Movie ne veruvam deka ovoj nema da go sakate.Da ne vi kazhuvam povekje, eve vi link videte za shto se rabotihttp://www.imdb.com/title/tt0116126/

Jas si gi gledav vcera Catch me if you can i My best friend weeding. I dvata sum gi gledala poveke pati, ama nekako sega vtoriov me iskina od smeenje :lol: :P

Catch me if you can e prekrasen film.So samoto toa shto vo nego glumat Leonardo DiCaprio i Tom Hanks (mojot omilen akter) e dovolna prichina da go gledam.

Znaci go imas gledano i You've got mail a? Sega se setiv po muabetov ... moze i da si go gledam vecer, go imam podzaboraveno :lol: :wink:

Saving private Ryan ... ништо посебно според мене освен што Том Хенкс како по обичај одглуми феноменално 8)

Catch me if u can е закон филмче 8)

Kakva koincidencija ... denes na A1 bese Saving Private Ryan, ama ne bev doma ne go gledav :( :P

divine напиша:
Kakva koincidencija ... denes na A1 bese Saving Private Ryan, ama ne bev doma ne go gledav :( :P

Епа ја бев иииии се разочарав :?

Fala, me utesi ... mi bese krivo do pred pola minuta :lol: :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom