Фото натпревар #159 Тема: домашна cozy атмосфера ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Оваа!!!!

• Вкупно гласачи
    68
  • Гласањето е завршено на .
Мислиш дека во втор кеуг поише шанса ќе имаш?
нема втор круг
А зш гласаме ондак за двајца?

Дај убрзај да сликаме нешто ново... прити плиз... или чекаш Ацид да заводи... па да ни ги покажеш ноџињата?

1986 na 26 april eksplodira chernobil ,koj se sekava eve vi i tema do krajot na glasanjeto da pide prolangirano nekoj go preziveeja vo zivo toj radioaktiven bran,kiseli dozdovi,prashini,preporaki za zastita ,denes e aktuelno ko potsekanje na gledanje na serija ,i jas sum za nova tema pobrgu nemoj ne go spomnavme veligden,apelirav i za 1 april niz tema maski povelete vase e da reshite

Што е подоле фотката на @shutrak од доста други фотки кои не се со 0 гласови? Криво ми е што не му го дадов гласов нему, зошто овде очигледно е се пријателско гласање.

Што е подоле фотката на @shutrak од доста други фотки кои не се со 0 гласови? Криво ми е што не му го дадов гласов нему, зошто овде очигледно е се пријателско гласање.
Не само пријателски туку и модераторите добиваат секогаш повеќе гласови....

Еве пример Коцка, си сликала другари или роднини како денгубат, бадијалчат, дремат место да фатат да работат нешто... некаде на некоја трева со дрвена маса и клупи.... :P

Коцка... ај не зезај до 26-ти... карантин човече... дај убрзај да сликаме нешто ново.. еве Ацид нек победи ако тоа чекаш...

@BenDover idi na matematicka misterija posto ti dadov glas :D resi ja:D pa vsusnos i ne e taka loso glasanjevo sepak se vlece nekoja potajna skola koj so koj se prijateli na forumov ,pa si imaat nati dajmi ,ali navistina e loso 0 ili 1 glas a site sliki se na ista tema EVROVIZIJA :D nema ljutis toa e realno

Не само пријателски туку и модераторите добиваат секогаш повеќе гласови....

Еве пример Коцка, си сликала другари или роднини како денгубат, бадијалчат, дремат место да фатат да работат нешто... некаде на некоја трева со дрвена маса и клупи.... :P

Коцка... ај не зезај до 26-ти... карантин човече... дај убрзај да сликаме нешто ново.. еве Ацид нек победи ако тоа чекаш...
Јас сум од 20ти фебруари у карантин!!! Не ме нервирај :цицки:
Автоматски споено мислење:

Сакав да кажам..
НЕ МЕ НЕРВИРАЈ :pistoldz:

Јас сум од 20ти фебруари у карантин!!! Не ме нервирај :цицки:

Сакав да кажам..
НЕ МЕ НЕРВИРАЈ :pistoldz:
wooow koja uzurpacija na mokj... ima li bre nekoja od vas sho ne e dominatrix!

se shalam.. ne me baniraj aman!

aj da slikame neshto novo....

Дечки па ова е само трет ден на гласање и имаме многу напнат натпревар!!!! Ај бар до утре да видиме гладови, ќе ги пребројам после кафето

глаСови, гладна сум

Последно уредено:
@коцка PRED prebrojuvanje da se proverat duplite juzeri koi glasale

Последно уредено:
Дечки па ова е само трет ден на гласање и имаме многу напнат натпревар!!!! Ај бар до утре да видиме гладови, ќе ги пребројам после кафето

глаСови, гладна сум
,,,ako ako,,,rani dusha da te slusha,,, :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom