PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Кога е најдобро и најефтино да се купи PS+ extra? Ќе има попусти или блек фрајдеј ќе траба да чекам :D

Ja gledav Secret Level, me hajpnaa samo epizodite za Armored Core i Warhammer pa gi staviv na wish lista i edna nedela podocna kaj se pogodija vo ist sale zaedno so elden ring se da im ebam ama morase malce da odmoram od lgbtq+ igrive so gi nudat na ps extra
IMG_5136.jpeg

sega mi fali da isceniram smrt ili ako poznavate nekoj doktor da mi dade lazno boleduvanje do veligden :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Кога е најдобро и најефтино да се купи PS+ extra? Ќе има попусти или блек фрајдеј ќе траба да чекам :D
Najbrzo Maj juni imase porano popusti a moze i random da ti izleze dokolku ne se imas voopsto pretplateno

Последно уредено:
Планирам да ја купувам Mortal Kombat 1 онлине од ПС СТОРЕ. Непознато ми е како одат овие понуди GAME BUNDLE, ако веке ја одберам таа опција.. мора ли претходно да ја имам играта или со оваа понуда ја добивам играта и + некои додатоци за неа?

1743203421638.png

Асасинс крид Валхала купена цд, имам оптички интернет од телекабел несака да се апдејтира играта ни на 5г ни на 4г , се префрлив на комшијата што е одалечен од мене 20 метри има интернет од тмобајл веднаш почна да се апдејтира , од мојот интернет се нешто ерор ми дава , некој со вакво искуство и како да го решам?

Прегледај го приврзокот 448973

Оваа Hogwarts Legacy добра ли е? Вреди да се проба?
Не сум ја играл, но продаде повеќе копии од очекуваното. Викаат дека била кул и имерсив за фанови на Хари Потер, ако ја сакаш франшизата јас да сум на твое место би ѝ дал можност.

Прегледај го приврзокот 448973

Оваа Hogwarts Legacy добра ли е? Вреди да се проба?
Мене ми беше прва игра коа го купив сонито и искрено ми беше фан и бев малтене фасциниран. Сеа откако ги изиграв сите популарни наслови не ми ни у топ 5. Босовите се репетитивни и досадни, останатото е интересно и според мене дефинитивно вреди да се изигра.

Update:

Hogwarts Legacy и за човек како мене што не е поврзан со Хари Потер ми е доста добра скоро на пола сум. Препорака.

Gesendet von meinem SM-S926B mit Tapatalk

Ја играм AC Mirage на пс5 ка но сликата некако матна, претходно ги играв одисеј, ориџин сликата кристал. Дали треба нешто во сетинзи да сменам или?некој по упатен да ми објасни ако има за објаснување!?

Ја играм AC Mirage на пс5 ка но сликата некако матна, претходно ги играв одисеј, ориџин сликата кристал. Дали треба нешто во сетинзи да сменам или?некој по упатен да ми објасни ако има за објаснување!?
Ne ja imam igrano mirage ama pretpostsvuvam deka e radi upscaling tehnika. Starite igri moze komotno ps5 da gi vozi 1080/1440 ili 4k i zatoa izgledaat kristalno cisto, novive ne tolku i koristat upscaling, najmnogu se zabelezuva na igri sto koristst unreal engine 5 i na nekoi unreal engine 4 kako Jedi Survivor vo koj ako namestis performance mode protagonistot Cal izgleda kako razmackana tempera boja. Neznam dali mirage ima da odbiras pomegju quality mode(30fps) ili performance mode(60fps) pa za pocista slika odberi quality mode ako ne ti smeta pomaliot frame rate. Drugo sto mozes da probas e i hdr on ili off, kako i nekoi settinzi na televizorot kako sharpness i slicno.

Ne ja imam igrano mirage ama pretpostsvuvam deka e radi upscaling tehnika. Starite igri moze komotno ps5 da gi vozi 1080/1440 ili 4k i zatoa izgledaat kristalno cisto, novive ne tolku i koristat upscaling, najmnogu se zabelezuva na igri sto koristst unreal engine 5 i na nekoi unreal engine 4 kako Jedi Survivor vo koj ako namestis performance mode protagonistot Cal izgleda kako razmackana tempera boja. Neznam dali mirage ima da odbiras pomegju quality mode(30fps) ili performance mode(60fps) pa za pocista slika odberi quality mode ako ne ti smeta pomaliot frame rate. Drugo sto mozes da probas e i hdr on ili off, kako i nekoi settinzi na televizorot kako sharpness i slicno.
Да, има да бираш quality mode и performance одбрав перформанс. Нејсе ја играв и новата Спајдермен двојката исто кристално чиста слика, оваа Мираж ме изненади со матна ( blurry ) слика . Инаку телевизорот ми подржува 4к . Мислам дека не е до тв - то ако беше до него и другите посебно Спајдермен 2 ке беше исто матна напротив страшна графика има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom