[Купувам - Продавам] Спортска, фитнес и бодибилдинг опрема

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Power rack ili half rack ili wall mounted half rack u skopjevo? Bonus ako ima cable pulleys na nego.
Gleam ima edna na runners stranata ama se javiv nemaat na lager, i ne znaat dali ke dobijat.
Барај ги Бандата од Битола, евтини цени прават страшни справи...

Kaj da gi baram ovie :D Imaat neso fb a u?
Да знааев со радост ќе споделев, бидејќи доста газди на теретани правеа справи пред еден период кај нив карикирам справата е 700 евра на старо, тие ја правеја истата за 350 евра, битолчани сигурно знаат повеќе..

Power rack ili half rack ili wall mounted half rack u skopjevo? Bonus ako ima cable pulleys na nego.
Gleam ima edna na runners stranata ama se javiv nemaat na lager, i ne znaat dali ke dobijat.
Провери кај пулсe шоп, гледав кај нив на сајт

Провери кај пулсe шоп, гледав кај нив на сајт
Според нивнава страна само смит машини глеам. Им пишав на фб па ке видиме шо ќе вратат. Али смит машиниве 130.000 хахаххаха нека си уживаат.

Дај бе сериозно ако има некој power rack / half rack одма му го зиам :D Не бидете циции.

Барам да купам бучици со вкупно 30-40 кг променлива тежина. Може и половни.

Ме интересира дали има некој купено тегови од Србија? Или од Декатлон од Бугарија. Гледам дупло се поефтини отколку кај нас.

Последно уредено:
Здраво дечки,
Доколку некој е заинтерсиран за ова нека ме контактира. Цена е 2700.
Купено е пред скоро 3 години. Како сколопено така и расклопено и некористено 3 години.

bench-org.jpg

bench-png.268799

Attachments

• bench.png
    bench.png
    55,7 KB · Прегледи: 289
Барам да купам бучици со околу 40кг вкупна тежина и друга ситна опрема за фитнес. Понудете ми, може и половна.

Купувам плочки од по 5кг метални. Ми требаат 4 парчиња.

Attachments

• b09e4efa5d2b475c9cf72dca7f11c06f.jpeg
    b09e4efa5d2b475c9cf72dca7f11c06f.jpeg
    62,3 KB · Прегледи: 7
Да не знае некој Gymnastics Rings кај може да се најдат по Скопјево?

Od 1 do 1.5e za kilo.

Od 1 do 1.5e za kilo.

Железни плочки продаваат по таа цена? Мада тегови до Скопје, којзнае и со карго дали има достава :) Башка од Октомври ова огласот.

Железни плочки продаваат по таа цена? Мада тегови до Скопје, којзнае и со карго дали има достава :) Башка од Октомври ова огласот.
Neznam tocno da ti kazam, imaat i strana na fb, redovno postiraat.
Imaa sega kupuvano od tamu staticki velosipedi, 3000 denari, valda gi nosat od zapadna evropa, vekje koristeni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom