Фото Натпревар #159 Тема: Куќарки

• Креатор на темата Креатор на темата Dekio7
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Мали, средни, симпатични, дрвени, сламени, камени, во шума, на планина, на плажа, на дрво, покрај река...
Повелете! Ако случајно не ви се допаѓа темата, ќе можи да се смени, имам доста идеи.

Прв јас

fg32gls.jpg

neka pobedi podobriot,neznam na sto korekno mislis ama mozam i da smenam dokolku ne e so temata ama e toa se kukarki za odmor pokraj plaza SPANIJA DRVENA KONSTRUKCIJA SO POKRIV OD PALMOVI GRANI
73061376_2275341439237523_522704443410481152_n.jpg

Последно уредено:
Луѓе, би можеле да напишете и локација, за некои е видливо, ама еве мене лично ме интересира за @Dekio7 (некое црквиче на св. Петка би требало да е) и @Agda Beata?

@Natan 3.0 ocigledno se misli na mandra,ili nekoe izletnicko mesto nekoe manastirce i slicno

Луѓе, би можеле да напишете и локација, за некои е видливо, ама еве мене лично ме интересира за @Dekio7 (некое црквиче на св. Петка би требало да е) и @Agda Beata?
Локацијата е с. Цапари, битолско, во падините на Баба планина. На почетокот на шумата се наоѓа манастирот св. Петка, а ова е некое обележје ваљда на манастирот и е внатре во самата шума.

Локацијата е с. Цапари, битолско, во падините на Баба планина. На почетокот на шумата се наоѓа манастирот св. Петка, а ова е некое обележје ваљда на манастирот и е внатре во самата шума.

Фала ти, ја најдов црквичката и на Интернет. Многу живописен крајот во кој е сместена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom