#154а тема сенки/светлина ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Оваа!!!!

• Вкупно гласачи
    34
  • Гласањето е завршено на .

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.208
Поени од реакции
13.845
Локација
планета земја
@коцка , ако ме банираат да знаеш ти ќе си крива, место да фоткаме, поставуваме нови предизвици, ние две недели гласаме.

Но кога веќе е така, гласам за Петра, ми побуди мисла.... Вермер во постиндустриски сетинг, прозорот голем, човекот мал... како метафора за извртените вредности.

@коцка , ако ме банираат да знаеш ти ќе си крива, место да фоткаме, поставуваме нови предизвици, ние две недели гласаме.

Но кога веќе е така, гласам за Петра, ми побуди мисла.... Вермер во постиндустриски сетинг, прозорот голем, човекот мал... како метафора за извртените вредности.
Дур лет не се врати и асид не ме смени ајм д бос (мааалкуцка)

Дур лет не се врати и асид не ме смени ајм д бос (мааалкуцка)
Гледам дека уживаш во моќта, само малку промрчев, но сепак гласав како показател на мојата покорност пред твојот авторитет.

Гледам дека уживаш во моќта, само малку промрчев, но сепак гласав како показател на мојата покорност пред твојот авторитет.
Како показател на што??? Не си гласал за мене, што лажеш? Што покорност е тоа, гласаш за мојата конкуренција :P

ајде дечки да ги размрдаме новодојдениве, да гласаме за нив и да видиме што теми кријат ;)

Како показател на што??? Не си гласал за мене, што лажеш? Што покорност е тоа, гласаш за мојата конкуренција :P

ајде дечки да ги размрдаме новодојдениве, да гласаме за нив и да видиме што теми кријат ;)
Морав да покажам бунт во рамките на системот, бидејќи сум во неможност да влијаам на него, покорно партиципирам, а што друго ми останува.

Нели е многу цела недела да гласаме:P
Досега објавував стари слики, треба да почнам да фоткам тазе:D

Последно уредено:
Нели е многу цела недела да гласаме:P
Досега објавував стари слики, треба да почна да фоткам тазе:D
,,,,tazes si e taze,,,em miris em vkus,, :icon_mrgr:
,,,ko ja sho napraiv,,,se osvrnav kaj ima senka i shtraknav,,,

Следна тема: ЕКОЛОГИЈА! Браво
Мене стварно ќе ме банираат ако овој статус кво продолжи.... ај те молам нек се гласа до утре вечер па на екологија... еден ден ќе се воздржам некако... ама до 25-ти?

Ја имаш моќта... имај и сочувство те молам и разгледај ја мојата молба....

Мене стварно ќе ме банираат ако овој статус кво продолжи.... ај те молам нек се гласа до утре вечер па на екологија... еден ден ќе се воздржам некако... ама до 25-ти?

Ја имаш моќта... имај и сочувство те молам и разгледај ја мојата молба....
Има уште луѓе што не гласале. Ти спремај се на тема екологија во меѓувреме ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom