#153 Tема -> јавен превоз -> ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

“Браво топ си кисче” за

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
дечки, натпревариве се чиста заебанција! Ќе ве замолам во иднина без напаѓања, навреди, прифатете кога некој ви кажува нешто за фотката, проверете прво дали критиката ви е во ред или врска нема. Ама не ми се заканувајте по пораки. Ако не ви се игра тука имате други подфоруми. Сега назад на гласање

А дали може да биде пократок период на гласање - ова не е референдум та цела недела...?!? Мало е досадно. :rolleyes:

дечки, натпревариве се чиста заебанција! Ќе ве замолам во иднина без напаѓања, навреди, прифатете кога некој ви кажува нешто за фотката, проверете прво дали критиката ви е во ред или врска нема. Ама не ми се заканувајте по пораки. Ако не ви се игра тука имате други подфоруми. Сега назад на гласање
With great power comes great responsibility :D

Јас сакам да си кажам ( :LOL: ) дека сликите се преубави! Особено @TrendS и @Toto.toto (y) Првата нема толку рамнотежа ама ми раскажва приказна, како од филм излезена во некое малечко и топло место. Втората е поќе нешто шо ми се допаѓа, јавен превоз низ цела слика, во брзање, ама сепак многу јасна да можиш да видиш шо се случва внатре, и пак ќе речам, раскажва приказна.

Ама сепак, јас гласав за @коцка пошто кога ја видов сликата ми "прозборе". Ме фати дури и на носталгија, на емоции. За мене, тие се слики кои сакам најмногу да ги гледам и постојано да се навраќам на нив. Твојата слика е таква.

ако сакате да забрзаме малку, и така и така победникот се знае, @Toto.toto отварај одма тема!!! нека има поише време за фоткање и пријавување. дај некоја со сенки за @shutrak да се пријави хе хе хе

ако сакате да забрзаме малку, и така и така победникот се знае, @Toto.toto отварај одма тема!!! нека има поише време за фоткање и пријавување. дај некоја со сенки за @shutrak да се пријави хе хе хе
Ајде убрзајте плиз, почнав пак да философирам на форумот.... миленици, сенки од миленици.... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom