Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Често ми се свиѓаат фотографиите на тото@Toto.toto
Води кон контемплација на секојдневието, фокус и персонализирање на патникот, топло внатре ладно надвор... со еден збор има душа.... технички одличен фокус во движење и кадрирарање.
Еј!!! За бијонс гласаше????,,,tramvaj,,,tramvaj,,,tramvaj,,,eden avtobus,,,oups neshto drugo,,,,
Да ради фокусот, Стев фокусот е на зградата, Спојлер на велосипедистите, иако е потенциран транвајот со црвената сепак напред се овие, Саладин цела улица.Често ми се свиѓаат фотографиите на тотои јас гласав за него. Ако може без лутење, ама јас фотките на стев спојлер и саладин не би ги ставила на тема јавен превоз.
Сон ми е да почнеш да се натпреваруваш и ти,,,![]()
,,,prashanjeto od million dolari,,,kako li samo pogodi
)))
Цицки во ординацијаСон ми е да почнеш да се натпреваруваш и тикажи тема што би ти одговарала
,,,eve idea za sledniot ciklus,,,Сон ми е да почнеш да се натпреваруваш и тикажи тема што би ти одговарала
Може и да се повторуваат теми, не дека мора да има бесконечно многу,,,eve idea za sledniot ciklus,,,
,,,_senki na zid,pat,bilokade_od biloshto,,,
,,,mozhe da bidat fotki is sopstveni senki,od milenichinja,drvja,,,,senki bilokade od biloshto,,,
Автоматски споено мислење:
,,,mi nedostasuva galerijata,,,
Автоматски споено мислење:
,,,gledam deka vekje ,,,senki,,,imalo,,,aj neshto shto nema,,,
,,,proslava na sportski uspesi,,,
,,,sportsko navivanje,,,
,,,,kako od telefonot da postiram,,,Може и да се повторуваат теми, не дека мора да има бесконечно многу
Ќе ставиш фотка????![]()