Ф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Девојките најчесто вршат административна работа, но дел од нов по вес се: медицинари, врскари, логистика. Е сега, дали се преценуваат со фотки или не, ти не си тој што треба да им суди, си имаме ние т.е јас повеќе неМалку мислам и чисто колку да поплнат квотаА некои многу сигурно се осеќаат покрај снајперот па ги пумпаат социјалните мрежи со фотки
Таа девушка, е минимум 10 пати похрабра, повеќе спремна и многу по интелегентна од тебе. Не се преценувај себеси поради тоа што си машки пол, тоа е само пол, ништо повеќе...Оваа девушка сама да не си плаќа сајтови за реклама?
си имаме ние т.е јас повеќе не, служба која си ги следи тие работи и верувај дека се е под конец, се знае онолку колку што треба да се знае, се објавува онолку колку што треба..
Да да се што кажа е такаДевојките најчесто вршат административна работа, но дел од нов по вес се: медицинари, врскари, логистика. Е сега, дали се преценуваат со фотки или не, ти не си тој што треба да им суди, си имаме ние т.е јас повеќе не, служба која си ги следи тие работи и верувај дека се е под конец, се знае онолку колку што треба да се знае, се објавува онолку колку што треба...
Таа девушка, е минимум 10 пати похрабра, повеќе спремна и многу по интелегентна од тебе. Не се преценувај себеси поради тоа што си машки пол, тоа е само пол, ништо повеќе...
А бе да не се расправјаме не е само гореспомената што ја знам од дете и ќе ми продава сливи од габер дечкото.Секоја чест за професионалците кои што се над 95% во единиците ама за жал има и вакви инста профилиОдамна не функционираат како што треба тие слжби,прави филмови на некој друг.
Ако си професионалец, ова и тоа погоре не го пишуваш на јавен форум каде што секој чита. Поготово не, ако си бил во тие структури за внатрешна контрола, безбедност и контра разознавање.Другар нема пегла како порано,кога некој ќе згреши или не оди по план се имало тешки последици,а сега неможе тоа пошто " знаат кој му е врска " "наш е" или "ќе изгубат гласови" зборувам за АРМ и МВР. Внатрешните контролни органи се со врзани раце колку и да сакаат да делуваат.
Јас напуштив од една безбедноана служба, затоа не ми контрирај, и не суди дали некој осетил или не осетил без да го познаваш, бидејќи сонуваш за да бидеш онаму кај што сум бил, да осетиш тоа што сум бил, и да доживееш една секунда од тоа што сум го доживеал јас. Тоа што не е сјајно е јасно и не е јавна тајна, но тоа дека секој е за во ист кош не е точно. Има навистина огромни професионалци кој чесно си го заработуваат својот леб, и чесно се движат со крената глава, притоа секогаш се подготвени за се и сешто, еден од нив е и мојот родител кој 30 години е активен во својата служба итоа без бенифициран стаж и горд сум на тоа...Другар немора во контролен орган да работиш да ја видиш вистината,биди обичен плавец или пфв ќе видиш повеќе.
Зошто да не се пишува ? Се додека се кријат такви лајна никогаш нема да не биде, разбирам многу добро што не се зборува,а ова е јавна тајна што сите ја преќутуваат бидејќи и нивниот гз е усмрден или им одговара.
Рсзговарај со БИЛО КОГО од Арм,Мвр ќе ти го каже устото.
Лесно е да се величи и објаснува што како мога ништо не е осетено на своја кожа.
@Klin ретардација на ниво, дечко со психичко нарушување, еднаш доби по газот во една тема па одлучи да ме исмева во друга, тоа е кога ќе ти биде премногу досадно во животот па ќе бара жртви за препукување...
ПС.
Тој што знае, знае...
Прегледај го приврзокот 263612
ПС. Лајкнете ми и мене, за повеќе слики![]()
![]()