СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
ljudi abe nikako ne mozem da staem screenshot ako moze nekoj da mi pomogne znaem deka e glupo ama neznaem:toe:
ќе одиш на www.imageshack.us, ќе стиснеш Browse и ќе ја селектираш сликата што сакаш да ја презентираш овде и ќе стиснеш upload. ќе почекаш да се upload-ира и после тоа ќе ти искочат едно 5-6 линкови, а ти ќе го ископираш последниот(мислам гласеше вака: Direct link to picture). откога ќе го ископираш, овде кога ќе постираш горе имаш една икона со планина и сонце, кога ќе отидеш со маусот преку неа пишува "Внеси слика". ќе кликнеш на иконата и ќе го пастираш линкот во прозорчето кое што ќе се отвори и сликата ќе биде ставена во твојот пост. за крај стискаш "Испрати мислење" и толку.

newbitmapimagebu5.jpg

3inar0wuo8.jpg

gazdapazikutijatahz9.jpg

:cry: si napraviv format na kom. i zaboraviv da si gi socuvam screenshotovite
ama ke napraam do utre nekoj dobar i ke zakacam:toe:
P.S
treba da se falam so skor ili moze i nesto interesno???

:cry: si napraviv format na kom. i zaboraviv da si gi socuvam screenshotovite
ama ke napraam do utre nekoj dobar i ke zakacam:toe:
P.S
treba da se falam so skor ili moze i nesto interesno???
немора да се фалиш само. може да ставиш смешна ситуација, најголем негативен скор и сл. скриншот од што било.

пак многу разори по серверот :D
razoristahy4.jpg

dedust220060004we6.png

Shurek Pa Ako Mozesh Sea Ajde Srushigo hehehe Se Zezam Ajde Ljudi Ja Otidof Na Odmor Pa Ti Davam 10 Dena Da go Srushish Pozz Do Svite.

my.php

ako moze vaka oti slika neznam kako da stavam :(

Eве уште 2 слики кои мора да ви ги покажам

Ова е срамота за машката популација. Видете кој е прв и од кај СТ и од кај Т и ќе сватите што зборувам :kill:

http://i10.tinypic.com/4qh2geh.jpg

А ова е еден комплимент наменет за мене(или лижење г’з, како сакате :svirka: ). Аднини, читајте и нека ви врие ЛОЛ

http://i12.tinypic.com/61z39c3.jpg

Толку за сега од мене :smee:

Оооо да бе женски беа и тоа многу беа sexy:nesvest:

malce falenje :cds::zver:
21nm3.jpg

a ova e koga ne spies cela nok i vo 8h sabajle igras CS
untitledga9.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom