Јас со вакво 10 литри бензин наточив во ФВ бубаСо една ваква ко ќе ме пуштеја во продавница купував два леба, млеко и две чоколади. Сега само за чоколадо не стига...
Прегледај го приврзокот 271401
Sent from my Samsung Note 10+ 5G using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас со вакво 10 литри бензин наточив во ФВ бубаСо една ваква ко ќе ме пуштеја во продавница купував два леба, млеко и две чоколади. Сега само за чоколадо не стига...
Прегледај го приврзокот 271401
Toa ти што си го имал, најверојатно е неоригинален (осмобитен) NES, а ова на сликата е оригинален (16-битен) SNES, но верзија за американски пазар.
Затворен квадратен простор од три страни со ѕид. Од слободната страна влегува еден кој скока на една нога. Тој треба да ги брка другиве, кои бегаат во рамките на тој простор и не смеат да излезат од него и не смеат за еден од трите ѕида да се допрат. Ако некого допре овој што брка и скока на една нога, допрениот веднаш гледа да избега од затворениот простор, по најкраток пат, бидејќи сите други клоци му маваат дур не избега. Потоа тој брка, скокајќи на една нога. Овој што брка, може да застане на две нозе и да се одмара, така што ќе се фати за некој од трите ѕида.За време на големиот одмор во училиштата се играше на шахтите играта ЃАОЛ...
Тргнуваше еден од шахтата и ги бркаше другите со потскокнување на едната нога...
Потоа знам дека еден си добиваше следовање јадеше клоци в газ од сите...
Ако знае некој нека објасни што се работеше во таа игра???
Затоа и напишав дека не беше такво.Toa ти што си го имал, најверојатно е неоригинален (осмобитен) NES, а ова на сликата е оригинален (16-битен) SNES, но верзија за американски пазар.