Купување витамини и минерали онлајн

Член од
22 септември 2018
Мислења
196
Поени од реакции
126
Да прашам има некој што нарачува витамини и минерали онлајн? Нешто од iherb.com или некој друг сајт? Како иде со шипинг и се плаќа царина на пратката?

1наш нарачав на ихеб 40евра пратка, платив 900 ден царина, од америка ги пракаат

До кај 45 долари сум немал гајле, во едно 50 нарачки до сега.

За нарачка од 29 долари, со DHL бара 10 долари шипинг. Сеа незнам тука дали ќе треба дополнителна царина

Сајтов на витакост ми изгледа посреден од ајхерб.
Од пошта ја подигна пратката од витакост?Ако да,ти се јавуваат на мобилен или?
Дома по пошта...колку се сеќавам. Имаат фиксен шипинг...за потешки ствари се исплаќаат може, иначе од ихерб купувам.

Дома по пошта...колку се сеќавам. Имаат фиксен шипинг...за потешки ствари се исплаќаат може, иначе од ихерб купувам.
Да да гледам дека ихерб повеќе купуваат.За колку дена ти стигаат од нив?Дома или ги подигнуваш?Има вистина во муабетот дека треба да пазам да не надминува 40 евра да не плаќам царина?

Да да гледам дека ихерб повеќе купуваат.За колку дена ти стигаат од нив?Дома или ги подигнуваш?Има вистина во муабетот дека треба да пазам да не надминува 40 евра да не плаќам царина?
Обично за месец дена, дома ми стигаат по пошта. Има вистина, не надминувај некои 50 долари, иако ја сум правел и нарачки по 70 и ништо, иако е малку ризично.

И мене нарачка од 70$ ми немаат царинето, сега последно од 50$ исто не ми царинеа, али повеќето искуства се дека до 50$ дефинитивно немаш гајле.

Јас и до 60 долари не сум плаќал царина, само еднаш кога нарачав 500+ таблети омега3 и витамин Ц плус уште нешто, беше тешка пратката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom