Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prejako!Незнам дали ќе се важи мојата слика...бидејќи не употребив моја камера, него ,,ја позајмив,, на кратко од ISS меѓународната вселенска станица.
Ден/ноќ над Пацифичкиот океан на околу 400 км од земјата...
Прегледај го приврзокот 225601
како тоа ја позајми????Незнам дали ќе се важи мојата слика...бидејќи не употребив моја камера, него ,,ја позајмив,, на кратко од ISS меѓународната вселенска станица.
Ден/ноќ над Пацифичкиот океан на околу 400 км од земјата...
Прегледај го приврзокот 225601
Не не супер еKocka.....gi pregledav site sliki vo kompjuterot....i ne najdov ništo dovolno kvalitetno za ovaa tema.
I počnav da razmisluvam...pošto redovno upagjam na live kamerata na ISS.....rekov aj da probam. Prviot obid mi beše neuspešen, bidejki strimot zaglavi...i čekav 1.5 h kolku što treba sateliot da ja zavrti planetata i da fatam nov , momenat,,
Toa beše momentalna inspiracija...možebi glupa možebi dobra...
Мене искрено не ми фаќа окоИма и Google Earth и Life cam. низ целиот свет и според таа логика, можам да" фотографирам" и Монт Еверест или во центарот на Токио,
фотографии во некоја пустина ... или без опастност да сликам по улиците на град како Сиудад Хуарез...?!?