Windows Vista Antivirus и друго...

• Креатор на темата Креатор на темата Wake up
  • Време на започнување Време на започнување

Wake up

Music lover
Член од
19 јули 2006
Мислења
145
Поени од реакции
0
Zdravo na siteee! Imam kompjuter HP, stotuku go dobiv, laptop, i ima Windows Vista. PA ako e neko raspolozen da pomaga so soveti vo vrska so softverot, ako ima nekoj nekakvi znaenja. Pred se me interesira kakov antivirus da stavam. Stavivi AVG i go zafrknav, ne e za nego izgleda. A na nego imase samo Trial Version.
Paa, se nadevam ako znaete nesto, nema da vi e tesko da spodelite i da pomognete!
Odnapred blagodaram

Кај мене AVG работи супер не јавува никаков проблем. Инаку за Vista немам многу добри зборови и планирам да си го вратам добриот и испробан XP.
Меѓудругото што имам приметено е многу споро копирање и преку мрежа и од партиција на партицја. Во гига мрежа имав проток од дури 300 Kbps, пробав и со total commander (работи добро и на Vista) па ги исклучив сите скенери и тракатанци и нисто минимални подобрувања. Голема разлика имаше кога на истиот компјутер ставив server 2000 и тогаш копирав со 500 Mbps што знали не е до конфигурацијата.
Друга работа е што доста често се замрзнуваат прозорите при премин од еден на друг.
Ај ќе направат SP1 па може би тогаш ќе ја биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom