Харлем Глобтротерс

• Креатор на темата Креатор на темата The Jack
  • Време на започнување Време на започнување
[media]http://youtube.com/watch?v=4x4IHkqQyOw[/media]
видете го овој кај 40та секунда како се забеси...

супер се момците :basket::basket:

[media]http://youtube.com/watch?v=B-Y1y6QOE6M[/media]

баш пред некој ден гледав емисија за нив.имаат играно во преку сто и кусур земји на планетава.најпрво почнале да играат во некои мали места низ USA,па се нафатил некој тип (во тоа време по неоке чудо белец)да им организира настапи во поголемите градови и со поголеми екипи.Ама изоделе ептен трнлив пат додека дошле на врвот,се соочувале со голема дискриминација,расизам бидејќи во тоа време уште биле поделени црнците и белците.ама нема врска закон се,баш основа на тоа што е денес NBA

Да да, а јас сум Хеликоптер.

Толку разбираш сине кошарка. Тие тоа што го прават, пола се прекршоци, тие се само за атракција, никогаш не би победиле на некое натпреварување. Кога ке сфатиш дека кошарката не е само куцање и АНД1 финти, тогаш ќе сфатиш што се. А знаеш дека си ми преку курот од што ми мрсиш муда на секој пост. Имаш нешто паметно да кажеш кажи, доста само глупости ми пишуваш. Те боли што повеќе знам од тебе, те боли што си поглуп, те боли што сме подобра навивачка група, па преку такво, олабави ме, не ме цитирај мене, ако немаш нешто да кажеш паметно и да го покрепиш со факти. Ебате идиотот

Толку разбираш сине кошарка. Тие тоа што го прават, пола се прекршоци, тие се само за атракција, никогаш не би победиле на некое натпреварување. Кога ке сфатиш дека кошарката не е само куцање и АНД1 финти, тогаш ќе сфатиш што се. А знаеш дека си ми преку курот од што ми мрсиш муда на секој пост. Имаш нешто паметно да кажеш кажи, доста само глупости ми пишуваш. Те боли што повеќе знам од тебе, те боли што си поглуп, те боли што сме подобра навивачка група, па преку такво, олабави ме, не ме цитирај мене, ако немаш нешто да кажеш паметно и да го покрепиш со факти. Ебате идиотот

Ме боли тоа долу оти сте подобра навивачка група (а не сте тоа), а јас кој сакам тој ке цитирам.

radical полечка малку мислиш сите теми околу тебе се вртат... која тема да ја отворам ти пцуеш и се фалеш оти многу знаеш за кошарката..

Глобтротерси се атракција, не кошаркари.

Ама да се стават во реална утакмица, би биле на граница на НБА екипа, дефинитивно. Тие дечки, покрај глупостите шо ги праат со баскет, играат солидно нормална кошарка, без трикови etc, etc.

Абе па и ти преку такво....си кажав јас мое мислење, има оној сељакон поинакво, нека го образложи. И доста Радикал, што на мајка ви само мене ме ставате во постовите, гледајте си работата, после викате јас мислам дека околу мене се врти а сите на мене ми мрчите. Како муви сте досадни. Имаш мислење, кажи го, кажи факти, за да можеме како луѓе да збориме, а не се собрале деца со интелегенција помала од куче, социјално неаткивни и си кажуваат што сакаат, без да бидат опоменати. До мене ке да е што нечини форумот, пошто изгледа отскокнувам од вас, во поглед на интелегенцијата, неможете да ме разберете ниту па да зборите на мое име, па ви сметам а?

Абе човек јас немам ништо против тебе, само нејкам на секоја тема шо ќе отворам да гледам лични препукувања... Кликам на темата Харлем Глобтротерс и читам пак кавги меѓу тебе и Виктораниус... :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom