Фото натпревар #141 Тема: Месечина

• Креатор на темата Креатор на темата Dekio7
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Прв пат отворам тема, така да можи да биди фејл, ама да пробаме. Се двоумев помеѓу три теми. Сепак се одлучив за месечина. Фотографија која ја содржи месечината, или само месечина, полна, полу, црвена, затемнување на месечината итн.

11928
by Dekio7 on Кајгана форум

7273
by Toto.toto on Кајгана форум Морав да почнам прв, бидеќи ме немаше минатата тема, амаа до крајот ќе ја менам фоткава , идеа ми да довте месечина немам сликано 2 годими :)

Ја сликав со мојата тогашна Nokia Lumia 1020 и со помош на еден евтин безвезен двоглед во улога на теле леќа :D Многу ми направи ќеиф резултатот, со телескоп би излегла мноогу појака, али што имаме тоа користиме :cool:

Lumia Moon
by AceCaleb on Кајгана форум

Последно уредено:
@Dekio7 вечерва трреба са отвориш и тема за гласање. Јас ќе сум во можност гек утре околу полноќ или вторник сабајле

@коцка Се обидов уште вчера, но кога ќе кликнам на сликата за да ме однеси во галерија за да го копирам линкот, ми вади грешка, страницата што ја баравте не постои. Го има некој истиот проблем или само јас? Или нешто не прам како шо треба?

Изгледа ја заборавиле галеријата во новиов форум. :notworthy:

Јас како да се проколнав, сонце не видов од облаци цела недела а не пак месечина :(

Немаме галерија моментално, наскоро ќе ја вратиме (ако успееме) :)

Све је постао пепео и дим :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom