Фото натпревар #140 Тема: Прекрасен неуспех - A beautiful fail - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата nikac92
  • Време на започнување Време на започнување

Најсилен феил има:

• nikac92

Гласови: 3 13,6%
  • Saladin

Гласови: 1 4,5%
  • Петра П.

Гласови: 5 22,7%
  • grunff

• bijons

• pozdrav eden topol

Гласови: 2 9,1%
  • Dekio7

• gjoko-mkd

Гласови: 2 9,1%

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 август 2015
Мислења
37
Поени од реакции
69
Ќе ве молам за демократско однесување додека трае гласањето.

Следат пријавените:

@nikac92

Fail #17
by nikac92 on Кајгана форум

@Saladin

Фабричка грешка
by Saladin on Кајгана форум

@Петра П.

https://www.youtube.com/watch?v=elHrJAvNq_E&t=785s
by Петра П. on Кајгана форум

@grunff

1653
by grunff on Кајгана форум

@bijons

летен колаж, од лежерен фотограф!
by bijons on Кајгана форум

@pozdrav eden topol

11915
by pozdrav eden topol on Кајгана форум

@Dekio7

11919
by Dekio7 on Кајгана форум

@gjoko-mkd

Jupiter
by gjoko-mkd on Кајгана форум

Нормално дека Петра. Слични и се генерално фотките али за темава, тоа е тоа.

:backa::backa: Фала ви. Баш сте срцки. Туку во случај да го добијам колата :P, некој друг нека смислува тема. Од утре не сум во цивилизација.

:backa::backa: Фала ви. Баш сте срцки. Туку во случај да го добијам колата :P, некој друг нека смислува тема. Од утре не сум во цивилизација.
Јас сакам @Acid да стави тема, има една добра ;)

Јас сакам @Acid да стави тема, има една добра ;)
...ти може сакаш, ама не може ! :D
,,,,после @Петра, оти откажува и е вон цивилизација следен е @grunff / @Dekio7 со 3 гласа и тие би требале да бидат следни модератори темаџии на фото натпреварот! :oleee:
@Acid дури не учествувал сега, мислам ејјј како тој да постави тема, а не учествува? :shok2:
сега ја губиш смислата на правилата на фото натпреварот?! :несвест:

...ти може сакаш, ама не може ! :D
,,,,после @Петра, оти откажува и е вон цивилизација следен е @grunff / @Dekio7 со 3 гласа и тие би требале да бидат следни модератори темаџии на фото натпреварот! :oleee:
@Acid дури не учествувал сега, мислам ејјј како тој да постави тема, а не учествува? :shok2:
сега ја губиш смислата на правилата на фото натпреварот?! :несвест:
Опуштено, сеуште нема правило против ова така? Значи смеам да посакувам и да пишам дека посакувам асид да даде тема ;)

@Grunf прв добил три гласа за фотката, така да после @Петра П. која е со Тарзан, мислам моментално отсутна :D, така да би требало тој да ја смисли следната тема на натпреварот! :X3:

@Grunf прв добил три гласа за фотката, така да после @Петра П. која е со Тарзан, мислам моментално отсутна :D, така да би требало тој да ја смисли следната тема на натпреварот! :X3:
Ја па мислев ќе предложиш да се гласа упте еднаш само за нив за да видиме :P
Шала на страна, дали @grunff и @Dekio7 имате дадено тема досега? Ако и двајцата не тогаш ќе е како што пиша бијонс, ако некој веќе задал тема ја би да му дадеме шанса на другиот :)

Ја па мислев ќе предложиш да се гласа упте еднаш само за нив за да видиме :P
Шала на страна, дали @grunff и @Dekio7 имате дадено тема досега? Ако и двајцата не тогаш ќе е како што пиша бијонс, ако некој веќе задал тема ја би да му дадеме шанса на другиот :)
Јас можам да отворам тема утре тек после 20, 21 часот. Ако не отвори никој до тогаш, а не е доцна, ќе отворам јас :)

како ми се погоди мене во последно време....а заврши некоја тема, одма ми се јавува прилика да направам добра слика на тема

или по наши кажано....на будалите покасно....:vozbud:

Јас можам да отворам тема утре тек после 20, 21 часот. Ако не отвори никој до тогаш, а не е доцна, ќе отворам јас :)
Темата и треба да се отвори денес после 20-21 така да супер :)[DOUBLEPOST=1563132689][/DOUBLEPOST]@bijons ни груф ни деко не се јавуваат. Отварај тема!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom